Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon mért nem...

Magyarországon mért nem elfogadóak az emberek fétisek terén, vagy ha valaki más? Pl:abdl, homoszexualitás,

Figyelt kérdés
egy abdlfiu:)

2019. ápr. 5. 06:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

9. Sajnos túl buta vagy ahhoz, hogy felfogd, a homoszexualitás is ugyanolyan természetes dolog, mint a heteroszexualitás. Az állatvilágban is figyeltek már meg azonos neműekkel szexuális kapcsolatot létesítő egyedeket.

És amúgy ha annyira a "természetesség" híve vagy, remélem, nem használsz fogamzásgátló eszközöket sem, csakis és kizárólag utódnemzés céljából szexelsz. Ja és nem is szőrtelenítesz, elvégre az is természetellenes. :D

Szégyen, hogy ma még itt tart ez az ország.

2019. ápr. 5. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:
48%
A szexualitás MAGÁNÜGY!!! Semmit nem szabad elfojtani, mert minden rossz dolog abból van!!
2019. ápr. 7. 00:32
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
#11 Teljesen igazad van. Inkább legyen valaki meleg, mint izomagyú macsó.
2019. ápr. 7. 00:33
 14/24 A kérdező kommentje:
12 hratulálok neked, és az elfojtott vágyaidnak
2019. ápr. 7. 07:25
 15/24 anonim ***** válasza:
44%

Ugye nem szemétkedsz?!

Igen az ELFOJÁS a legrosszabb. A szexualitás pedig MAGÁNÜGY és privát dolog!

Senkit nem érdekel, ki kivel dug, meg ki meleg, ki nem. Soha senkit nem érdekelt és nem is fog.

2019. ápr. 7. 11:43
 16/24 anonim ***** válasza:
9%
11-es mondtam, hogy természetes leírtam, végülis az autista, pszichopata, szadista, pedofil stb. is természetes ilyen alapon, attól még ugyanúgy nem normális, természetes, de nem normális.
2019. ápr. 7. 12:25
 17/24 A kérdező kommentje:
Amelyik fétisep másnak ártasz az tényleg elítélendő
2019. ápr. 7. 21:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
16. Azért egy pedofilt ne vessünk már össze egy autistával vagy egy homoszexuálissal :D Egy pedofil árt a gyerekeknek, akiket zaklat szexuálisan, míg egy autista senkinek sem árt, sem pedig egy meleg...Az a te egyéni szoc.problémád, hogy nem tudsz nyugodtan aludni, amiért az autista osztálytársad nem mer a szemedbe nézni meg nem beszélget veled, vagy mert az utcán egy hete láttál két leszbikus kézen fogva menni :D Vagy ha benned ezek is ilyen lelki törést okoznak, talán elgondolkodhatnál azon, hogy te is épp olyan autista vagy, akiket elítélsz amiatt, amiről nem tehetnek.
2019. ápr. 7. 22:37
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
18-as ki ítélte el? én nem is vontam egyenlőséget köztük, csak azt mondom, hogy ezek a dolgok mind betegségek, ha úgy nézzük, nem normális (ideális, egészséges) dolgok. Én csak azt magyaráztam, hogy miért van ez a jelenség, az ember így működik, egyébként az állatok is, a gyengét, mást kitaszítják, megölik, sokszor már a saját anyjuk, apjuk is. Az életet a szex mozgatja, nem hiába ez a legkényesebb téma.
2019. ápr. 7. 22:45
 20/24 anonim válasza:
16os: Akkor végülis mi a "normális" szerinted? Mitől lesz valami az?
2019. ápr. 7. 22:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!