Valamilyen szinten gazdag szeretnék lenni. Más is van így ezzel?
- Szeretnék kertesházat, persze nem óriási telken, hanem ésszerűen karbantartható kerttel, benne kis konyhakerttel.
- Szeretnék egy, nem fellengzősen, de kényelmesen és az én (párt is szeretnék mindehhez, tehát a MI) ízlésünknek megfelelően berendezett lakást. Nem tele kompromisszumokkal, nem összeillő színekkel, ócskább anyagokkal.
- Szeretnék egy biztonságos, korszerű autót. Nem 10-15 éveset, nem "népautót", nem mindenféle kompromisszummal. Nem a fellengzés a célom, de a kényelem, biztonság igen. Esetleg hibrid vagy elektromos legyen.
- Szeretném, hogy ha valami extrára vágyok, arra belátható időn belül teremtődjön pénz.
Pl az átlagnál picit fancy-bb étterem, ha több új ruhát szeretnék, arra (amúgy nem vagyok egy nagy ruhavásárlós), ha új bútort, hangulatlámpát szeretnék, akkor arra.
Időpont ma 09:35-nek
Tudnék mesélni Anglia csodás éltéről, de rögtön nullára lepontoznának, hogy hazudok, ilyen nincs. Pedig napi szinten látom .
De nem csak magyarok azok akik többed magukkal élnek egy lakásban. Szinte mindenki akik nem kellő tudással jönnek ki.
Pl: Van egy férfi fodrászüzlet. Török fodrászat. Lent van maga az üzlet, felette a lakás ami 2 szobás lakásnak felel meg. Emeletes ágyak vannak benne. Konkrétan 1 szobában 3 emeletes ágy vagyis 6 db ágy. Mégis 12 ember él abban a 2 szobás lakásban. Akik éjszakások azok délelőtt - nappal aludnak. Akik délelőtt dolgoznak azok este. Az ágyat is cserélik.
Voltam olyan lakásban ellenőrzésen ahol kínai család élt. Próbálta a nő elmondani, hogy a 10 kisgyerekre ő csak mint nagynéni vigyázz, de hazudott. Óvodát csinált a lakásból ami itt Angliában tilos.
Voltam olyan helyen ahol magyarok is laktak, és gondolom ők sem mesélik el otthon, hogy a lakásban ahol 7-8 élnek egy fedél alatt bűzlik a fűtől, drogtól..
" Az szerintem nem normális, hogy valaki egy idegen országban nem tanulja meg a nyelvet "
Nagyon sokan képtelenek megtanulni az idegen nyelvet. Lásd pL Egyesült Államokat. New Yorkban pl sok olyan rendőrt vesznek fel akik tudnak spanyolul, mert túlnyomó többség nem tud angolul csak spanyolul. Angliában sokan a saját anyanyelvükön beszélnek, nem tudnak angolul. Mindig van aki tolmácsol, ha még sincs ilyen ismerős akkor sincs gond. Kérhetsz bárhol tolmácsi segítséget. Ismerek olyan magyar nőt aki 10 éve él kint. Kedves, aranyos, dolgozik, de a hallásproblémája miatt csak alapszinten beszél angolul. Boldogul vele, de hiába járt tanfolyamokra, nem tud angolul tanulni..(igaz ő már közelebb van az 50-hez)
Senkit nem szabad elítélni mert nem tud idegen nyelveket, mert nem tudjuk az okát.
13: Nyilván aki valamilyen betegség, probléma miatt nehezebben tanul az más eset.
De itt 20-30 éves korukban kiköltözött nőkről van szó. Akik egyébként itthon normálisan dolgoztak, volt normális életük. Tehát nem akadályozottak egyébként.
Németországban faluszerű kisvárosokban élnek. Nincs nagy közösség, hogy majd valaki úgyis segít vagy tolmácsol, nem olyan, mint Londonba kimenni, ahol vannak magyar csoportok.
De Ausztráliába is költöztek már ki így ismerősök. A nő itthon középvezető volt egy cégnél. Kint meg van lőve, mert nem tanul meg angolul. Nem nem tud, nem is próbálkozott.
3# se esélyes hogy SAJÁT kertes házban lakik mivel hitel nélkül ott is csak keveseknek megy, az árakról ne is beszéljünk.
A kérdésre válaszolva, én csak saját házra vágyom ami 3-4 éven belül meglesz, autóm van, én drága ruhákra meg fancy étteremre nem vágyom mert imádok főzni :-) Egy kutyát szeretnék majd, ennyi nekem pont elég.
13:
USA-ban nem hivatalos nyelv az angol. USA-nak hivatalosan nincs nyelve, így teljesen legit nem beszélni angolul.
09:58-nak.
Nem alap az angol. Akkor én is mondhatnám , hogy alap az orosz nyelv is. Én oroszul tanultam, ma is tudok oroszul, angolul sosem tanultam. Sok helyen voltam már a nagy vilàgban, és nagyon sok orszàgban nem boldogult a férjem az angol nyelvvel mert senki nem beszélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!