Van egy volt gimis osztálytársam, aki még 4 évvel a ballagás után is tönkre akar tenni, pletykál, követ, alaptalanságokat terjeszt rólam, mit tegyek?
Az iskolában olyanokat tett, hogy kaját kent órán a hajamba, ellopta a telefonomat,csak azért, hogy elolvasgathassa az üzeneteimet, meg a netes kereséseimet. Azt még nem lehetett lekódolni. Vagy drogot tettek az italomba, majd otthagytak és évek után is azt terjeszti, hogy "berúgott". Nagyobb baj is lehetett volna.
Megszerzett rólam egy korábbi felvételt és azt terjesztette a szemét,mindenkinek.
Láttak egy sráccal,na neki addig írogatott, hogy elüldözte a hazugságaival.
Utána meg mivel nem meséltem el nekik ilyen pasis dolgokat, azt terjesztette rólam az egyetemen, hogy "szűk és milyen szűk lehet neki ott". Ez mér érdekli.
Odáig vitte a lejáratását, hogy egyetemen is elkezdte mindrnkinek.
Direkt utánunk jött a várodban, meg egy boltba, hogy kihallgathasson...
Néha elképedek, hogy miket állít rólam. Akivel egyszer lát, megkörnyékezi és ráirogat, hogy elüldözhesse.
Most egy gyerekkori barátnőmet talált be, a "hülye" meg azt hitte, hogy jóban vagyunk,mert előafta neki, hogy osztálytárdak vagyunk, ezért azt is kiadta neki, hogy ki a barátom... A legjobb húzása az volt, mikor kiderítette, hogy anyám munkatársa, az ő anyjának unokatestvére, na lejáratott az egész munkahely előtt az elképzeléseivel...
Én csak azt nem értem, hogy más hogyan bírja ezt és nem veszik észre, mit művel...
Továbbá minden fontos dolgot, felsőoktatási ügyek ezen az email címemen intézek... Ha onnan, vagy a Facebookomból bármilyen információ kijutott, akár ezzel kapcsolatban, akkor nekem végem, ennél jobban nem tudna tönkretenni...
Aztán hencegett, hogy nem ő, hanem egy barátja intézi, mikor felvilágosítva lett, hogy ez nem törvényey, habogott össze-vissza...
Besétálhatsz, de nem tudom a rendőrség tesz-e bármit is ilyen esetben, mármint a fiókoddal kapcsolatban, a zaklatásért biztos fognak csinálni valamit.
Régen ahol gyakorlatoztam volt egy srác, aki ellen azért volt eljárás, mert feltörte a fiókját egy lánynak majd kiposztolta a pucér képeit netre. A lány 18 alatt volt, szóval ezért szerintem minimum 6-7 évet kellett volna kapnia, de nem lett belőle semmi a végére. A te eseted a rendőrség szemében még ennyire sem komoly, szóval nem látok rá sok esélyt, hogy bármit is összehoznának.
Valamint elég egyszerűen eljátszhatják, hogy nem csináltak semmit, ha tényleg ért a hackeléshez az ismerőse, akkor nem igazán tudják rá bizonyítani, hogy köze lett volna a fiókod feltöréséhez.
Tényleg beteges a lány egyébként, ha a hatóságok nem tudnak segíteni lehet az ő módszereivel kell harcolnod.
Na jó ezt már túltoltad.
Kamugép
Nem toltam túl, halálosan komoly, hogy ezt műveli...
Ezt meg a netről szedtem, hogy ennyi járna neki...
Na? Bementél?
Én nem hiszem, hogy kamuznál, sajnos vannak ilyen emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!