Volt, olyan, hogy nem csak a környezeteteknek, de magatoknak is hazudtatok akàr èveken, èvtizedeken keresztül? Ha igen, mi volt az?
Nem vagyok depressziós. Nincs semmi baj. Minden jó lesz.
Nem lett.
Az élet hozza a nagy őt, a munkahelyet, a felnőtt életemet, leendő családomat.
Foleg amikor gyerekként elkoltoztunk, kivancsi voltam milyen uj élmények várnak rám.
Aztán rájöttem az élet semmit nem hoz. Semmi nem jön. A legaprobb élményt is te teremted meg magadnak. Te mész elé, te nyitsz, te ismerkedsz, te futsz utana, te izzadsz meg vmiert, te csinalod, te keresed, te jelentkezel, te felvetelizel, te te te. Magátol semmi nem jön.
5. Vagyok.
Magyarán en amilyen álomhitben felnőttem hogy az élet tele van kalanddal, felnőtten kezd leesni, hogy tökre nincs, hacsak en nem csinalok magamnak kalamajkát mert csak azt tudok. Kész kaland mindig kijönni vmi veremből. Csalodás érzés. De legalabb tizenéveket hihettem vmiben.
Saját magamnak, ezért folyamatosan ezt érzem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!