Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha feltesz az ember egy jól...

Ha feltesz az ember egy jól megfogalmazott, értelmes kérdést, miért jelennek meg mindig a tipukus arrogáns gyikes névtelenség mögé bújt élettelen, kötekedő barmok?

Figyelt kérdés

Annyira irritáló. Érdeklődsz valami iránt, kiírod a kérdésed erre a platformra, ahol szinte minden szemszögből rávilágíthatnak neked a válaszra. Aztán, AZTÁN, megérkeznek a fent említettek és nem, nem kerülik ki a kérdést, hanem fogást keresnek rajtad és mindenképp beléd kötnek valamilyen úton-módon. Kérdem én, ennek mégis mi értelme van?

Most nem is arról van szó, hogy jogosan kijavíottak valami miatt, vagy tájékoztattak valamiről, amihez én nem értek, hanem arról, hogy akármilyen kérdést írok ki, akármilyen témában, egy ilyen fajta ember valahogy MINDIG odakeveredik

Névtelenül mindenkinek nagy a szája👌🏾

2019. márc. 31. 18:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
HAGYJATOK BÉKÉN, ENGEM NE PISZKÁLJATOK!!!
2019. ápr. 1. 13:24
 22/27 anonim ***** válasza:

A két agresszor izom méregetőtől kérdezném, hogy nem volna egyszerűbb az olyan embereket letojni, mint priuszt szerezni?

Sok olyasmi emberrel találkoztam, akik a korukra hivatkozva molesztálhatnak bárkit a beszolásaikkal. Sajnos van, aki nem ért a szép szóból, a csúnyából sem. Viszont elhatárolódtam az erőszakról, mert dühében az ember nem gondolkodik. Lehet már ülnék. Viszont megoldódott egy idő után, hogy ember számba se vettük őket, lehet itt is azt kéne. :)

2019. ápr. 2. 11:04
 23/27 anonim ***** válasza:

A Moderátorokat okold.

Nekik érdekük elnézni a sok szemét mocskosságait a forgalom megőrzése érdekében ugynais a forgalom nagy részét ők generálják!

Nincs érdek normalizálni ezt a fórumot!

Nincs magatartás kódex!

2019. ápr. 3. 13:19
 24/27 anonim ***** válasza:

Itt is jönnek az "ez már csak így van" kommentek.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2019. máj. 1. 12:28
 25/27 anonim ***** válasza:
8-as, nem írta a kérdező, hogy szétoltották.
2019. máj. 1. 12:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Fotelharcosok.Ennyi !
2020. júl. 2. 16:53
 27/27 anonim ***** válasza:

A magyarok emberek többsége pontosan ilyen a való életben is, annyi a különbség, hogy itt bátrabbak, hiszen senki nem tudja nyakon vágni őket.

Ez az oldal ma már ez az oldal frusztrált, magukat többre érdemesnek gondoló lúzerek gyűjtőhelye. (Sok mindenre nem is jó, hiszen bárhol hamarabb kapsz már választ, mint itt.)

Az ide író nők többsége konkrétan orvosi eset: személyeskednek, támadnak, fröcsögnek, látszik, hogy valami nagyon oké velük.

A kedvencem a sok szereptévesztéses hlye, aki azt hiszi, joga van megmondani, hogy hogyan fogalmazzak, máskor kiírhatok-e ilyen kérdést stb.

2023. ápr. 20. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!