Ha feltesz az ember egy jól megfogalmazott, értelmes kérdést, miért jelennek meg mindig a tipukus arrogáns gyikes névtelenség mögé bújt élettelen, kötekedő barmok?
Annyira irritáló. Érdeklődsz valami iránt, kiírod a kérdésed erre a platformra, ahol szinte minden szemszögből rávilágíthatnak neked a válaszra. Aztán, AZTÁN, megérkeznek a fent említettek és nem, nem kerülik ki a kérdést, hanem fogást keresnek rajtad és mindenképp beléd kötnek valamilyen úton-módon. Kérdem én, ennek mégis mi értelme van?
Most nem is arról van szó, hogy jogosan kijavíottak valami miatt, vagy tájékoztattak valamiről, amihez én nem értek, hanem arról, hogy akármilyen kérdést írok ki, akármilyen témában, egy ilyen fajta ember valahogy MINDIG odakeveredik
Névtelenül mindenkinek nagy a szája👌🏾
Egyik kérdésnél leírtam az anyagi helyzetem, viszonylag jó fizetés, megtakarítás, és hogy halad az életem. Erre privát üzenetben megkaptam, hogy "most már akkor be is csajozhatnál és szerezhetnél barátokat te lúzer".
Magyarul tök mindegy mit csinálsz, tök mindegy ki vagy, az internet senkije akkor is meg fogja mondani hogy te vagy a szar :D
Egyáltalán nem kedves #14!
Levezetnéd kérlek, mitől "izmoskodás" a válaszom? Egyszerűen rávilágítottam hogy a kérdező ezzel a kérdésével gyakorlatilag önmaga paródiája afelé, amit számonkér. Amellett hogy persze alá sincs támasztva mindaz amit állít.
"Névtelenül mindenkinek nagy a szája."
Pontosan ez a dolog lényege.
Trollok, kötekedők mindig lesznek, elkerülhetetlen a netes fórumok és a közösségi oldalak világában.
A legjobb valami frappánsat visszaírni nekik, vagy a még jobb, nem reagálni semmit, átlépni az írásukat, mint a kutya*zart.
Tudod, hülyével vitázni olyan, mint verébbel sakkozni: ugrándozik a táblán, feldönti a bábukat, odapiszkít és meggyőződése, hogy ő nyert.
21-es, neked fogalmad sincs miről van itt szó. Senki nem ítélkezett senki felett.
A két "barom" válaszoló meg semmi rosszat nem írt, hanem szimplán megkérdőjelezte a kérdezőt. Ha ez valakit zavar, akkor az túlérzékeny.
Aki pedig kérdést ír ki, akár tetszik akár nem, bevállalja a kritikát. Ha nem is, akkor bármikor tudná ignorálni a választ.
Szóval sok sok kérdés csak felesleges stressz kiengedésből és szitkozódásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!