Miert vannak oda az egy agysejttel rendelkezo instagram "influencerekert"?
Figyelt kérdés
Mit tettek le az asztalra? Miert peldakepek?2019. márc. 30. 11:42
1/6 anonim válasza:
8-17 éves gyerekek rajonganak értük. Ők nyelik a szennyet
3/6 anonim válasza:
Fiam, lehet vergődni, de aki ilyen szintre eljut, hogy neki fizetnek, mert használja x márka autóját, az minden, csak nem hülye.
4/6 anonim válasza:
Ha nekem olyan melleim meg seggem lenne, hogy ha kirakom, akkor én leszek az élet császára, én is megtenném. Ez meg tetszik az embereknek.
5/6 anonim válasza:
"Minden csak nem hülye"
Szerintem inkább elrettentő példa!
6/6 anonim válasza:
Na de őszintén, ki az, aki nem gazdagodna meg szívesebben abból, hogy termékeket használ, ruhákat hord, mint a kemény munkából? Ki az, aki nem dőlne inkább hátra egy fotelben egy selyemruhában, egy pohár pezsgővel a kezében, és nem rakna a zsebébe egy marék pénzt egy képért, amit így csináltak róla?
Az, hogy az ezzel járó hírnévtől, illetve gyerekek és fogyasztófüggő idióták figyelmétől kinek mennyire száll el az agya, az más kérdés. Tény, hogy nem sorolható azon dolgok körébe, amivel az ember "letesz valamit az asztalra", viszont ők egy társadalmilag elfogadott hirdető és eladó felület, ennek pedig minden eredményét sikerként élik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!