Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindig a szép lányok...

Miért mindig a szép lányok önbizalomhiányosak, míg a csúnyábbak meg vannak magukkal elégedve?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre inkább azt tapasztalom, hogy a tökéletes modellalkatú, szép arcú, szép hajú lányok gyakran küzdenek önbizalomhiánnyal, szorongással stb. Csúnyácskább társaik, akik pufi alakkal, semmilyen vagy kifejezetten csúnya arccal és kevés hajjal lettek megáldva ők meg imádják magukat, nagyszájúak stb. Hogyan alakult ez ki és nem inkább fordítva kéne lennie? Őszintén szólva nagyon irritál a masodik kategória.
2019. márc. 29. 14:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

És még valami.

Ha valaki tényleg nem szép, azt nem is bántják annyira mert nem veszik észre. Nem használják ki ,nem dobják ki stb.

Amúgy nagyszájúság is egyfajta önbizalom hiány. Vagyis inkább azzal van leplezve

2019. márc. 29. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem ebben olyan is lehet, hogy ha valakinek valamiből sok van, azt nem értékeli. Nekik úgymond sok van szépségből.

Olyan ez, mikor a nagyon gazdag gyerek hisztizik, hogy nem ilyen iphone-t akar, hanem olyat. Én tök boldognak és szépnek éreztem magam, mikor 90 kilóról lefogytam 85-re, a sovány barátnőm meg bedepizett, hogy megevett egy sütit és hatalmas lett a hasa. Ő soha nem volt több 54 kilónál, én meg soha nem leszek annyi, de mivel voltam a "sötét oldalon" is, a kicsi fényeket is értékeltem.

2019. márc. 29. 18:28
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

En nem vagyok egy fonyeremeny es utalom magam. Xd

De amugy mit zavar az csicskagyerek? Azok a modell arcu lanyoknak figyelem kell azert sajnaltatjak magukat. Mindegy.

2019. júl. 23. 09:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a szép lányokat mindenki csúfolja. Kiskorom óta egyfolytában csúfoltak, mindenbe belekötöttek ha fogytam ha híztam mindenbe. Nagyon sok időbe telt míg felfogtam mennyire szép vagyok és különleges. A barátaim mindig dicsértek, de én csak a negatív kritikákat hittem el.Most a karantén ideje alatt ahogy egyre többet voltam csak magam, egy "Önbizalom növelő tréning" alatt valahogy felfogtam azt a klisét miszerint magadban kell változtatnod.
2020. jún. 28. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!