Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az "menőautós" pasik ugye a...

Az "menőautós" pasik ugye a szex reményében fuvarozgatják a csinos nő ismerőseiket?

Figyelt kérdés

Tehát nem azért mert ő jófej és segítőkész az ismerőseivel, mert olyat még nem láttam hogy pl. csúnya vagy kövér lányokat vagy ismerős, de autó nélküli férfi ismerőseiket fuvarozták volna a menő kocsikban.

Ugye jól értelmezem a jelenséget?

#szex #siker #vagány #menő kocsi
2019. márc. 29. 11:53
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Neked mi számít menőnek? Mennyi az összeghatár? Te testi kapcsolatot szoktál elvárni az ismerőseidtől?
2019. márc. 29. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Anyukáját, húgát valószínűleg nem szex reményében, de az ismerős-ismeretlen csinos nőket többnyire igen.
2019. márc. 29. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Ismered azt a szót ezekre az autókra, hogy p..cimágnes? Nem véletlenül mondják, tudod azok a csajok a mellé a pasi mellé nem is szállnának be, ha Daciában ülne, szóval a dolog kétoldalú.
2019. márc. 29. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Kérdezd meg őket. Én azt látom, hogy "menőautós pasik" csak a csajukat, húgukat, nővérüket, szüleiket fuvarozzák.
2019. márc. 29. 13:23
 5/7 nemaRendőrség ***** válasza:
57%
Én láttam már két palit is kabrióban menni, gondolom nem a cidáért vitte
2019. márc. 29. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Jézusom, én mentőautós pasikat olvastam, és nem állt össze a kép, hogy mit kérdezel. 😂
2019. márc. 29. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem mentő autós hanem menő autós. Amúgy nekem is kétszer kellett elolvasni, hogy egy mentős az miért fuvarozna bárkit is xD
2019. márc. 30. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!