Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy megérzem a...

Normális, hogy megérzem a szeretteim halálát?

Figyelt kérdés
Eddig sajnos 2 családtagom ment el. Mind2nek megéreztem a halálát. Igaz kórházi körülmények között mentek el, hónapokat ott töltve változatlan állapotban. Haláluk előtti napon este nyugtalan lettem, tudtam, hogy nagy baj fog következni be. Másnap reggel pedig mikor felkeltem tudtam, hogy nincsenek többé és a nyugtalanság folytatódott. Aztán megcsörrent a telefon, a kórházból hívtak.. Ez olyan érdekes. Állapotuk változatlan volt hónapok óta. Nem vagyok vallásos, sőt. Viszont ezek után hiszek a lélekben. Mással volt már ilyen?
2019. márc. 29. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Én egy szinte idegen balesetét megéreztem (nem halt meg, nem is súlyos sérülés, de hosszasan lábadozik belőle). Napi szinten beszéltünk az utcán előtte kb egy hónapja, de semmi egyéb.
2019. márc. 29. 10:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem édesanyám halálának éjjelén ment a hasam, de nagyon. Valahogy éreztem, hogy azért, mert rossz dolog történt.
2019. márc. 29. 11:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Normális, akihez kötődsz. Öregem halálát meg álmodtam. Persze nem úgy, hanem konkrét utalásokat tett rá, hogy már meghalt.

Durva, igaz beteges volt, de sosem álmodtam ahhoz hasonlót. Többiekét, pedig szimplán megéreztem. Hál' Istennek és magamnak, már túl vagyok azon a sötét időszakon.

2019. ápr. 2. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!