Van itt olyan, aki sehol sem érzi "otthon" magát? Mitől van ez?
Ha pl sétálok abban a városban ahol éltem a legtöbbet, nem érzem, hogy milyen jó lenne itt lenni.
Minden házban ugyanúgy érzem magam. Ahol ritkán vagyok (pl. ha átmegyek barátokhoz) akkor persze nem kezdem tisztogatni az asztalt mert tudom, hogy nem az én feladatom, a lakásommal ellentétben. Viszont az otthon érzését sosem tapasztaltam, nem tudom milyen egy olyan helyre menni, ahonnan nehéz lenne elköltözni. Könnyen alkalmazkodom helyekhez, sosem volt bajom, ha pl egy szállón ronda a zuhany (nyilván ne kapjak el semmit de ennyi) vagy egy barátnőnél kényelmetlen az ágy. Osztálykiránduládokon is mindig van legalább egy ember aki nem tud elaludni, mert nem a megszokott helyen van, én ezt sosem éreztem át.
Ismerős valakinek ez az érzés?
L
Én is ezt érzem,sokáig egy helyben sem tudok maradni, ezért olyan munkahelyem lesz ahol sokat fogok menni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!