Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért írtózom az emberi...

Miért írtózom az emberi érintéstől?

Figyelt kérdés

Senkitől nem bírom elviselni, kiskorom óta. A barátnőimmel még minimálisan kibírom, de mindenképpen kényelmetlenül érzem magam. Férfiaktól/fiúktól viszont autmatikusan hátrálnék, nem is az, hogy megijedek, hanem valahogy undorom, taszít. Még ha kedvelem is az illetőt, nem akarom, hogy hozzám érjen.

Tudtommal nem volt semmi nagyobb gyerekkori traumám, sosem molesztáltak. Mitől lehet mégis ez, főleg a férfiak iránt?

2019. márc. 25. 21:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nem is ölelkezel? Pedig az annyira jó.

Ez fóbia lehet

2019. márc. 25. 21:33
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem ölelkezem sosem, de puszit még annyira se adok. De mitől lehet, ez a kérdés... :/
2019. márc. 25. 21:34
 3/17 anonim ***** válasza:

En azt hiszem anyam miatt,soha nem puszilt,olelt meg.

Persze en nem undorodom,de zavart,ha hozzam ertek emberek.

2019. márc. 25. 21:36
 4/17 anonim ***** válasza:
abúzus
2019. márc. 25. 21:38
 5/17 A kérdező kommentje:
De nem erőszakoltak meg/molesztáltak soha.
2019. márc. 25. 21:39
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Akkor, hogy lesz párod? :O
2019. márc. 25. 21:41
 7/17 Metionin ***** válasza:
100%
Simán lehet alkati dolog, én is ilyen vagyok. Nem mindenki születik ölelgetősnek meg puszilkodósnak.
2019. márc. 25. 21:44
 8/17 anonim ***** válasza:
oké azt nem viseled el, ha hozzád érnek. és azt ha te érsz hozzá valakihez szándékosan? volt már barátod?
2019. márc. 25. 21:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Történt valami kiskorodban?

Családi háttered milyen? Sok szeretetet kaptál?

Ért valami trauma?

Hallottam olyanról, aki nem is emlékezett arra hogy molesztálták, de nyomot hagyott rajta.

Esetleg valami mentális állapotra (pl autizmus) lehet esély?

2019. márc. 25. 21:53
 10/17 A kérdező kommentje:

8: Sosem érek hozzá senkihez úgy szándékosan, idegenkedek a sok fizikai kontaktustól. Nem volt még barátom (18 vagyok)

9: a családi hátterem nem a legjobb, de nem bántalmazós, csak rossz kapcsolat. Autizmusom nincs.

2019. márc. 25. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!