Mi alapján döntitek el, hogy ki mellé ültök a tömegközlekedési eszközön?
Néha random én is kapok pár szidást. Meg olyan üzeneteket, hogy szívesen megismerkednének velem és a végén odaírva a kor és hogy F. Fogalmam sincs, hogy miből gondolják, hogy nő vagyok... :D
Az ilyenek miatt inkább nem is szoktam senkire sem írni neten, mert engem is ilyennek gondolnának.
Belül szeretek ülni, de ha erre nincs lehetőségem, akkor ha végállomásig megyek (és általában addig megyek), az ajtóktól legtávolabb eső helyre ülök, ha okés az ott ülő ember.
A büdöseket, kövéreket, és "menőcsávókat" kerülöm. Öreg néni mellé se szívesen ülök, de ha csak az van, nem baj.
Legszívesebben normálisnak kinéző középkorúak mellé ülök, nemtől függetlenül. Fiataloknál szívesebben ülök lányok mellé, időseknél inkább bácsik mellé.
20/L
19-esnek: legtöbben azért nem szeretnek leülni, mert nagyon koszosak az ülések.
A kérdésre válaszolva: ápolatlan ember mellé nem ülök le, és hibbant, idióta, magában beszélő, időnként ordító, intézeti ápolásra szoruló utasok mellé nem ülök le. A fővárosban valahogy sok van ilyen.
Helyijáraton próbálok ajtó közelében állni
Távolságin én is kerülöm a büdös(ide értem azt is aki tonna dezodort/parfümöt fújt magára) és nagyon nagy darab embereket. Meg azt sem szeretem ha miattam kell átpakolni a sok csomagot. Szempont még, hogy ajtóhoz közel legyek, mert ha teke lesz a busz, nem akarok mindenkin átmászni. Az hogy fiú, lány, idős vagy fiatal, tulajdonképpen mindegy.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!