Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Neked őszintén, szimpatikus...

Neked őszintén, szimpatikus lenne egy ilyen pár?

Figyelt kérdés
Harminc körüli pár gyerek nélkül, a férfi karrierje csúcsán. Nagyon jól keresnek (tegyük fel, havi 1,5-2 milliót), elég magas színvonalon élnek. Nem igazán mutogatják, de ha megkérdezed, hol voltak a hétvégén, kiderül, sokszor kiderül, hogy valami drága helyen töltötték. Drága cuccaik vannak, sokmilliós új autó. Viszont nem igazán vannak barátaik, mindenkivel kedvesek és előzékenyek, de valamiért a közös ismerőseink egy része kerüli őket, ahogy mesélik. Pl leszólítanak egy közös ismerőst valahol beszélgetni, az meg 2 mondat után lerázza őket és még közösségi oldalakon sem jelöl vissza nekik, okát senki nem érti. Állítólag a rokonaik is beszólogatnak nekik, mióta jobban élnek, hogy kicsit sok, ahogy élnek. Nem menőznek, állítólag már alig mernek bárkinek is mesélni a dolgaikról, nekem sem sokat mondanak el, csak múltkor szó volt erről, és elgondolkodtam, mi lehet a gond. Ennyire féltékenyek az emberek? Irritáló lenne egy olyan pár, akik nagyon jól élnek és bár nem mutogatják, lerí róluk? Ennyire zavarja az átlag magyart, ha valakinek nála jobban megy? legalábbi nem hiszem, hogy két mondatos lerázásnak más oka lehet, főleg, hogy nem menőznek soha.
2019. márc. 22. 11:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rengeteg programot csinálnak, utazgatnak mindenfelé, egy csomó hobbijuk van, sportolnak, fotóznak, főznek, nyelveket tanulnak... nem hiszem, hogy nem tudnának valakivel egyszerűen közös témát találni. Én hamar találtam velük, nem is azok a lehúzós fajták, bár nekik is vannak gondjaik, de azokat is gyakran viccesen adják elő. Ők azt mondják, többen beszóltak már nekik, hogy "jól megy", meg hogy pár családtag azóta láthatóan fújtat rájuk, mióta jobban élnek.
2019. márc. 22. 13:19
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem mutogatják a jólétüket, de egy kocsi pl mindenhogyan látszik. Azt mondták, azért nem fognak nem menni vele, mert mások beszólogatnak érte. Nem azok a "beülök egy drága étterembe és lefotózkodom az ájfonnal a kezemben, aztán mehet fészbúkra" típusok. Közösségi oldalaikra semmit nem tesznek ki, csak személyes beszélgetésekből derül ki, hogy itt vagy ott voltak.

Azt én sem értem, miért volt olyan közös ismerősünk, aki állítólag 2 mondat után lerázta őket. Állítólag a srác próbált beszélgetni vele, de az ismerős csak párszavas válaszokkal elrohant. Utána bejelölte a srácot facebookon, de ő hónapok óta nem jelölte vissza, más ismerőseinket meg igen. Egy másik közös ismerős meg szó nélkül, úgy, hogy semmi gond nem volt, letörölte őket az ismerősei közül. Állítólag egy rossz szót nem szóltak, legutoljára kellemesen iszogattak vele egy társaságban. Érdekesek az emberek...

2019. márc. 22. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

Igen kérddző ez a proli balkáni emberek methodja.

Mert jobban megy nekik ezért irigykednek rá,mondjuk ha vennék a fáradtságot két irigykedés között akkor esetleg beszélgethetnének velük és kérhetne tanácsot a sráctól tuti segítene nekik a haladásban pár tanáccsal.

De sajnos ez a balkán.

Amúgy mi sem tesszük ki hol wellneszezünk soha meg hol nyaralunk,soha,közös fotók vannak pár buli kép ott is max a háttér látszik pár haverral de amúgy semmi extra.

A tellóm is tokban tehát meg nem mondod,hogy x típusú,kocsimat meg letagadom kb.

2019. márc. 22. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem valami oka lehet ennek, amiről nem tudsz. Akár csak annyi, hogy nem alakítanak ki szoros kapcsolatot, és akik lerázzák őket, ugyanúgy leráznák az összes olyan ismerősüket, akikkel felületes a kapcsolatuk. Akinek sok a pénze, ahhoz inkább dörgölőznek az emberek.
2019. ápr. 24. 20:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Csakhogy a srácnak olyan szakmája van, amiben nem igazán tud segíteni másoknak. IT területen vállalkozó. Ehhez hiába dörgölőzködnek, nem tudom, pl egy bolti eladónak miben lehetne hasznára. Szerintem ezt tudják az emberek.
2019. ápr. 25. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!