Instagrammon azt is meg tudják nézni, hogy kinézte meg az adatlapjukat? Állítólag egy alkalmazást kell letölteni hozzá.
Engem nem érdekel, csak ha én nézem másét.
Plusz én hülye régen néztem a szomszéd adatlapját és nem tudtam, hogy látja, ha megnézem a storyt. Úgyhogy azokat sosem nyitom meg.
Nincs ilyen. Ezek az alkalmazasok arra mennek, hogy add meg a felhasználónevet és a jelszót.
Üzleti insta fiókkal annyit látsz, hogy hányan nézték a profilod. Neveket kizart, hogy mutasson.
Igen, csak egyet tudok érteni az elsővel. Van pl az alkalmazás, ami megmutatja, ki törölt le Facebook-ról meg ki nem követ már Instán.
Sokan letöltik és olvasom tőlük, hogy utána furcsa dolgok történtek, pl rengeteg olyan képeket "belájkoltak", amiket nem is, ismeretlen embereket "jelöltek" ismerősnek/ követtek be, stb.
Vagy szimplán elkezdtek eltűnni az ismerőseik, pedig azok nem is töröltél őket/követték ki.
Nekem egy ismim mesélte, hogy olyan embert írt ki, hogy letötrölte őt FB-n, aki valüjában SOSEM törölte le és a mai napig törlés nélkül ismerősök FB-n, tehát mégcsak nem is helyes adatokat mutatnak.
Ezek az appok mind arra mennek, amit az első írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!