Mostanság melyik zene fejezi ki leginkább a hangulatodat és miért?
Szeretek elmerengeni, álmodozni miközben ez a zene szól. Valamiért nagyon gondolatébresztő számomra.
Utolsó dalnál a "I thought why not Na na Na na" sort mindig "I found banana na na na na"-ként hallottam íy még vicces is :D
Amúgy esti utazós hangulathoz Lithuania HQ:
Áruljátok már el, hogy ehhez a kérdéshez, akik linket is mellékeltek vagy minimum pontos előadó+címet, hogy kaphattak a hasznosságra 100%-nál kevesebbet?
Hiszen ez, hogy melyik zene fejezi ki a hangulatot és ehhez valaki megad egy zenét, ez szubjektív. Ebben nincs rossz vagy haszontalan válasz.
Vagy ha pl valaki megkérdezné, hogy mi a kedvenc ételem, akkor a vegánok lepontoznák a pacalpörit? :o
Ebben a tizedmásodpercben? Static-x destroyer. Vagy bármilyen zúzós metál.
Amúgy meg kb óránként változik a hangulatom.
Őh. Szóval a Macskákból ez: https://www.youtube.com/watch?v=xjwbgxFmwQw&list=RDxjwbgxFmw..
de metál verzióban. Ok: múlt héten találkoztam az egyik sráccal a társulatból akikkel ezt játszottuk évekig és mindketten szeretjük a metált, szóval azóta megy a fejemben :D most képzeljétek el ahogy a mi verziónkban megjelenik az óriási dagadt viking macska és a többiek ott pogóznak :D
Megnyugtató, azt fejezi ki számomra, hogy minden rendben lesz, túl leszünk a dolgokon, mert képesek vagyunk rá. we CAN move on. Nagyon tetszik ez a része a szövegnek.
Én is valahogy így érzek. Sok probléma, gond van most körülöttem, de valahol mégis nyugodt maradtam, mert tudom, hogy megoldom, jól leszek, túl leszek ezeken.
Persze lehet másról szól a dal, de nekem most ezt fejezi ki.
Szerintetek ez mit jelent? Ez tükrözi a mostani állapotomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!