Miért csökkent le ennyire az önbizalmam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek kérdezni hogy szerintetek miért csökkent le ennyire az önbizalmam?
Régebben sokkal több önbizalmam volt, nem féltem a konfliktusoktól, esetleg a verekedésektől.
Most csomó negatív érzés...
például nem tetszik a külsőm, sajnos egy autoimmun betegség által meghiztam, 10 kg mal több vagyok, és sajnos a hasamon látszik. A másik már nem mennék úgy verekedésben keveredni mint régen, mert félek vesztesen jönnék ki.
A barátnőm előző pasijára gyakran gondolok, hogy ő mennyivel jobban néz ki, mennyivel több barátja van, és mennyivel jobb férfi!
De a többiek azt mondják hogy a nyomomba se jöhet.. Segítsetek hogyan hozhatnám vissza a régi önbizalmam?!!
2019. márc. 19. 03:55
1/2 anonim válasza:
Mert nem hiszed el, hogy téged önmagadért lehet szeretni, ideákhoz, elképzelésekhez méred magad és ezekre figyelsz, ezek rossz érzéseket keltenek benned... Ezért. Nem szerencsés az sem, hogy a többiek véleménye alapján méred össze magad ilyen nyíltan a párod exével és hogy ezzel ilyen szinten foglalkozol.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Véleményed.
2019. márc. 20. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!