Melyik lehet az igazi énje?
Ismerkedem egy férfivel.
26 eves.
Személyesen olyan mint egy kisfiú, aranyos, udvarias, kedves es figyelmes.
De látom ,hogy rengeted nőt kovet es lajkolgat, szivez facebookon es instagramon . Nagy csajozósnak tunik.
De nem tudom melyik lehet az igazi o?
Ismerek egy pont ugyanilyet :)) Valamennyire megismertem őt, és ő az a típus, aki nem akar elköteleződni egyelőre, sokat is csajozik, de nincs olyan nagy sikere (mert nem az a tipikus mai férfi ideál, akit manapság a női újságok tolnak, meg nem kigyúrt, nem jár "menő" cuccokban), de amúgy egy baromi intelligens, helyes gyerek, meg alapból inkább lányokkal szeret barátkozni, talán azért is, mert ilyen kis kedves személyiség, vagy kis aranyos, vagy milyen, de vannak fiú haverjai is. Az meg szintén vmi személyiségvonás nála, hogy rengeteg ismerőse van, közösségi oldalakon is, meg a való életben is, ilyen totál hiperaktív, mindent lájkol, posztol, csinál, meg ilyen kis vidám 😀😀 Szóval ő egy nagyon kedves fiú, aki fiatalon szeretné kiélvezni az életet, csajozni, sokmindent kipróbálni, megélni.
De ez persze csak ő.
En elkerülném az ilyen tipust messziről.
Kedves bűbáj , tündi bündi a srác mindenkj barátja.
Aztán majd kiderül, hogy a mindenki barátja esetleg a legnagyobb sza...keverő.
Nem szeretem az ilyen tipusu embereket.
Még barátnak sem.
Mindnyájunknak négy arca van.
- Egy, amit mutatunk.
- Egy, ami létezik.
- Egy, amit igaznak tartunk.
- És egy, amelyik igaz.
Te vajon melyik arcát látod?
Ismerek ugyan ilyet pasit, ugyan ezezzel a leirassal... Jol atba*zott. :D
Nem tudjuk megmondani, lehet olyan is, mint amit az elottem szolok irtak, vagy olyan is, ami velem meg esett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!