Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magasnak vagy alacsonynak...

Magasnak vagy alacsonynak lenni a jobb, előnyösebb?

Figyelt kérdés

2019. márc. 18. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én alacsony vagyok, úgy érzem, sokkal egyszerűbb dolgom lenne átlagmagas nőként... :D
2019. márc. 18. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Ha mondjuk az a kérdés konkrétan, hogy csak az átlagnál magasabb vagy az átlagnál alacsonyabb lehetsz, és e kettőből kell valamelyiket választani, akkor szerintem a válasz attól függ, hogy férfi vagy-e, vagy nő. Férfiként azt választanám, hogy az átlagnál magasabb, nőként viszont azt, hogy az átlagnál alacsonyabb legyek.
2019. márc. 18. 12:57
 13/18 anonim ***** válasza:
én magas férfi vagyok, néha előnyös, néha meg jobb lenne átlag magsságúnak lennem. nehezen kapok ruhákat magamnak. Néha megtetszik egy csaj, és látom, hogy ménynövésű, akkor sokszor nincs esélyem nála. de néhány szempont kivételével teljesen mindegy, hogy magas vagy, vagy alacsony
2019. márc. 18. 13:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Én 201 centi vagyok, de az érdekérvényesítő képességem közel a nullával egyenlő sajnos.
2019. márc. 18. 15:29
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

Még mindig létezik ez a béna "férfi magas legyen, nő alacsony" sztereotípia?

Én az átlagnál kicsit magasabb nő vagyok, és szerintem tök jó. elérek mindent, ha sietek, tudok jó hosszúkat lépni, látok a koncerteken, satöbbi.

2019. márc. 18. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Magasnak.

"Még mindig létezik ez a béna "férfi magas legyen, nő alacsony" sztereotípia?"

Tetszene vagy belemennél olyan felállásba, hogy te a nő vagy a magasabb és a férfi az alacsonyabb?

Mert ha nem, akkor te a sztereotípiát "élteted".

2019. márc. 19. 18:07
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

Utolsó: Ez elég béna kérdés, ne haragudj. Mért ne mennék bele? Szerintem a hozzászólásomból világosan kiderül, hogy mit gondolok erről: se a szerelemben, se más téren nem érdekel az emberek magassága, nem ez alapján ítélek meg valakit.

(csak zárójelben: egy párkapcsolatba ez ember nem "belemegy". Nem úgy van, hogy "na jó, legyen", hanem iszonyatosan vágyik a másikra, repes, ha vele lehet. Voltál te már szerelmes? )

2019. márc. 19. 18:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Ja hogy te bele tudnál szeretni egy 150 centis srácba

Ahaaa xdddd

2019. márc. 25. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!