Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi lenn a jogos?

Szerintetek mi lenn a jogos?

Figyelt kérdés
Szilveszerkor, egy helybéli személy, bizonyos (Cs.S.) egy feszítővassal a kezében megfenyegetett minket ketten a barátommal mivel egy, a háza mellett lévő közterületen, este 19:17-kor tűzijátékoztunk, hogy szétveria pof@nkat, ha mégegyszer visszajövünk ide. Egyből begurultam magaman, de mivel autóval voltunk, hogy szét ne verje a kocsit, így elismertem a "hibámat" amit el sem követtem. Mivel este 18:00 után jogos közterületen tűzijátékozni. Ti mit reagálnátok erre a helyzetre? Szerintetek jogos lenne, a jövőre mi is feszítővassal, baltával mennénk ki?

2019. márc. 17. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%
Én bosszúálló típus vagy és nem tűrném. Odavinnék egy telepet a háza elé. És egy feszítővasat szintén. Nálunk a hülye szomszéd keménykedett pár szaros petárdáért. Miután én is bekeményítettem visszavett. Velem csinálta volna meg, akár hónapokkal később egy kővel simán beba az ablakát. Utánna 2X is meggondolná hogy vasrúddal hadonásszon.
2019. márc. 26. 07:55
 12/14 anonim ***** válasza:
28%
A közeli sötét parkpa én hozzám eddig senki nem mert oda jönni. Egyrészt a rakéták leveréséhez, nagybaltát viszek. Meg egy szép pörölyvasat is. Valamint én nem kis vacak petárdákkal nyomulok, hanem van egy két 50-100g hatóanyagú petárda mint a Big Boly profi. Aki látta az azt mondta ezek már házi bombák. De a többi is olyan hogy messziről látszik hogy nem piti vackok. Szóval itt már azt is feltételezhetik hogy akár érthetek a robbanószer készítéshez. Tegyük azt is hozzá ilyen bombákkal és petárdákkal nem véletlen megyek a közeli parkba. És mivel én senkinek nem a háza előtt lövöm. Ezért az is benne van a dologban hogy egy ilyet sem szeretne senki hogy beküldjek haragból az udvarába. Hozzám odajönne egy ilyen feszítővasas illető. Garantáltan gondoskodnék róla hogy minimum remegve távozzon!
2019. márc. 26. 08:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha egy cigó banda vagy boxoló megy oda ..
2019. márc. 26. 18:28
 14/14 anonim válasza:
40%
Felfegyverkezve a nyílt utcán rátok támadott. Ha kevésbé fürge elvenném tőle a vasrudat és kezeit lábait eltörném. Jogszerűen akár ilyen esetben meg is ölhetitek. Jogos önvédelem! Ilyen esetben bíróságra sem visznek. A simán rá lehet hívni a rendőrt. Ő húzza a rövidebbet. Mi az hogy másokra támad feszítővassal nyílt utcán?! Az ilyeneket mind ki kell csinálni!
2019. márc. 27. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!