Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire fura ez?

Mennyire fura ez?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban mindig azokat a dolgokat szerettem, amiből sok egyforma volt, vagy teljesen ugyanolyan, vagy épp más színben.

Szóval pl egy piros labda nem érdekes, de négy egyforma piros labda, azokat órákig tudtam volna nézegetni.

Sokszor játszottam, hogy megkerestem, miből van sok, és olyan megnyugtató érzésem lett tőle.

Ezek lehettek lisztek a kamrában, gombok, tehát nem kellett, hogy számomra jó vagy hasznos dolog legyen. Csak legyenek sokan (legalább hárman, és egyformák).

Már felnőtt vagyok, de még mindig olyan békés boldogság, nyugalom érzésem lesz már attól is, ha mondjuk képen látok három egyforma dobozt.

Illetve a boltban is ha elveszek valamit, akkor igyekszem a maradékot úgy visszarendezni a polcra, hogy ne legyen rés, mintha még mindig sok ugyanolyan lenne.

lány

2019. márc. 15. 20:51
 1/2 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem nem fura. Sokan szeretik az optikai rendet, amikor valamiből sok van vagy valami szimmetrikus. Én azt szeretem hogy ha valamiből több van és színes, akkor az a látható fény spektruma szerint legyen elrakva. Pl. színes filcek a csomagolásukban. Gyönyörködteti a szememet, elégedettséggel és megnyugvással tölt el.
2019. márc. 15. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez nagyon aranyos😀 és persze vicces is.
2019. márc. 15. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!