Mennyire fura ez?
Gyerekkoromban mindig azokat a dolgokat szerettem, amiből sok egyforma volt, vagy teljesen ugyanolyan, vagy épp más színben.
Szóval pl egy piros labda nem érdekes, de négy egyforma piros labda, azokat órákig tudtam volna nézegetni.
Sokszor játszottam, hogy megkerestem, miből van sok, és olyan megnyugtató érzésem lett tőle.
Ezek lehettek lisztek a kamrában, gombok, tehát nem kellett, hogy számomra jó vagy hasznos dolog legyen. Csak legyenek sokan (legalább hárman, és egyformák).
Már felnőtt vagyok, de még mindig olyan békés boldogság, nyugalom érzésem lesz már attól is, ha mondjuk képen látok három egyforma dobozt.
Illetve a boltban is ha elveszek valamit, akkor igyekszem a maradékot úgy visszarendezni a polcra, hogy ne legyen rés, mintha még mindig sok ugyanolyan lenne.
lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!