Már sehol sem találni értelmes embereket?
Régebben sokszor beszélgettem itt másokkal privátban is, és 10-ből 9 alkalommal normális, értelmes emberekre találtam.
Most meg kb elmegy az életkedvem azoktól a megnyilvánulásoktól, amiket egyesek idefirkantanak, és komolyan is gondolják.
Mikor süllyedt le a világ ennyire?
Ahogy elterjedt a net, már mindenkinek van és sokan csak szórakozni, vagy másokat piszkálni, átverni járnak fel, esetleg nem is igazán akarnak kommunikálni.
Belejátszik az is, hogy arctalanul könnyű másokat bántani.
Akármekkora változáson esett át a GYK felhasználóbázisa, ennyi alapján nem igazán vonnék le hosszútávú következtetést a világra :D
Meg az is lehet, nem jó helyen keresed az értelmes embereket:)
Sajnos az a helyzet, hogy a gyakorikérdések.hu-nak van egy 100 millió pontos IQ bázisa, ennyi áll összesen rendelkezésre.
És hát egyre többen vagyunk rá...
Arra nem gondoltál, hogy értelmes emberek nagy része nem épp ezen az oldalon akarja cseszni az idejét? Ahol arctalan emberek kiélvezhetik a trollkodást?
Akik néha idejárnak, azok is panaszkodnak időnként, hogy mekkora időpocsékolás ezen az oldalon lógni, sok itt a troll, már ez is sok ember kedvét elveszi attól, hogy az idejét pazarolja GYK-on.
Nem tudom, hogy te miért húzod le az életkedved azzal, hogy az itteni agymenéseket olvasod, de sokan épp ezért nem lógnak itt, inkább más tevékenységet űznek, ami jobb hatással van a kedélyállapotra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!