A nők soha nem lehetnek egyenlőek a férfiakkal, egyetértetek?
Gondolok ilyenekre, hogy gyengébbek, kevesebb ideig bírnak dolgozni mint a férfiak, lassabbak, stb.
Tudom hogy a mai világban nagyon tolják most az lgbt, feminista mozgalmakat, de a tények azok tények, ezen nem lehet változtatni, maximum új evolúcióval...
Egyetertek! Biztos, hogy nem ferfi vagyok es nem is vagyunk egyenloek.
De kerdem en, miert nem a pozitiv kulonbsegeket hozod fel? Az sokkal felemelobb ;)
Amig nem szül, addig egyenlők.
Utána már ki van szolgáltatva.
Ritka aki gyerekkel egyenlo egy gyerektelen v gyerekét elhagyo ffival.
Gyerekkel minden nő erteke csökken. Anyagilag is csorobbak, nem kellenek már annyira munkahelyre sem es kapcsolatra sem, plane idősödnek is.
Kinem mit jelent “egyenlōség”. Nem kell szószerint értelmezni, mint valami kretén, aki nem tud elvonatkoztatni. Régen arra sem volt lehetōsége a nōknek, hogy egyáltalán dolgozzanak, ahhoz képest így is sokat javult a helyzet egyenlōség terén, hogy ōk is munkához juthattak.
Lehet, hogy nem az a cél, hogy szószoros értelembe mindenben egyenlōek, egyformák legyenek a férfiakkal.
Szerintem se egyenlőek a férfiak és a nők.
A férfiak gyengébbek, kevesebb ideig bírnak dolgozni mint a nők, lassabbak, stb.
Ebből kiindulva nem lesz a kettő egyenlő; a férfi sajnos sosem érhet a nő nyomában.
Sok nő meg tudja azt csinálni, amit a férfi, de pl láttatok szülő férfit?
"e/r"
És mégis a történelem során a legtöbb dolgot a férfiak találták fel (meg ők is csinálták a legkápráztatóbb, legfontosabb eseményeket), mérnököknek mai napig is 99%-a férfi ;)
Nem tudnak azzá válni, vagy nem lehetnek, mert képtelen ötlet lenne esetleg?
Egyébként ha mindenki beleadja a maxot, pl melóhelyen is annyit beletesz, amennyit tud, akkor máris egyenlőek. Mindenki annyit teljesít, amennyire képes; de annyit pl ha becsülettel megcsinál.
Sózval nem értek egyet semmilyen téren ezzel az állítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!