20-28 éves fiatalok akik NEM jártak egyetemre ti hol tartotok az életben?
24 éves vagyok , idén lesz az esküvőm , utánna tervezzük a babát , lakást veszünk megvan rá a keret de várunk hátha robban az ingatlanpiac. Jól fizető állásunk van a párommal mondhatnám átlagon felüli. Nem ér megkülönböztetés hogy ninca diplomám , nem érzem kevesebbnek magam. Ugyanúgy alakul az életem , ahogy gyermekkkrkmban elképzeltem. Még jobban.
Viszont amondó vagyok , egy jó diplomával mégjobb lehet , és holtik tanul az ember .
Szeretném a diplomát majd próbálkozom vele nem tettem le róla. Szerintem határozottan megkönnyíti az életet ha jó a szakirány.
NEm csinálnám másképp mostsem ha újra kezdeném , ma sem mennék el egyetemre érettségi után. Akkor nem állnék itt ahol most vagyok. Akkor még most kezdeném a karrierem a gyüjtögetést stb. Annyira családot akartam , hogy nem bírtam volna 30 éves koromig várni.
Jártam egyetemre, de otthagytam. Elvégeztem egy szakmát, de nem úgy néz ki, hogy azt fogom csinálni. Szóval most éppen nem tudom merre tovább. De látom másnak bejött az élet :) úgyhogy reménykedek benne, hogy elérek még valamit :)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!