Nem akarok élni, feladtam az életet. Törődjek bele?
Sajnos olyan élethelyzetbe kerültem, hogy szinte teljes mértékben lecsúsztam és egy nincstelen senki lettem.
Ezzel talán még nem is lenne olyan nagy baj, mert fel lehet állni, lehet anyagi javakat szerezni, azonban ott kezdődik nálam a baj, hogy teljesen kiégtem és üres lettem. Depressziós vagyok és pánikbeteg, a házból is alig tudok kimenni.
A legnagyobb bajom és a fő oka mindennek az, hogy tartós munkanélküli vagyok (2 éve). Munkára pedig esélyem sincsen, mert nincsen normális végzettségem, csak érettségim.
Belefásultam a dolgokba teljesen.
Nyírjam ki magam?
(És még sok bajom nem írtam le.)
Ez de ócska szöveg. Marketingesek írnak ilyeneket.
Sajnos nem lesz jobb. A jelek arra mutatnak, hogy csak súlyosbodni fog a helyzetem, mind szociális, mind egészségügyi téren. Már kerültem pszichiátriára is (semmi értelme nem volt amúgy).
Nem várom meg a teljes leépülést, mert nem leszek roncs.
Érdekes. Nekem is csak érettségim van, mégis dolgozom. Egy kedves ismerősömnek 8 általánosa van, és dolgozik.
De persze nyafogni, panaszkodni könnyebb.. Nem is értem ezeket a kérdéseket. Ha mindenre azt mondod, hogy nem vesznek fel, nincs munka, akkor azért nincs, mert nem is keresel. Gyárakban keresnek embereket. Dolgoztam gyárban nem olyan rossz, de a 2 év munkanélküliségnél még a gyár is nagyon jó hely. Keresnek eladókat érettségivel. Keresnek éjszakai takarítókat. Keresnek pincéreket, felszolgálókat, betanítással, vagyis nem számít, hogy nem az a szakmád.
De inkább panaszkodj. Ki akarod nyírni magad a lustaságod miatt? Nos tippeket nem adok, mert törvénybe ütköző, de nem is foglak sajnálni sem.
Vallalkozz tuzoltoi munkara. Penzt is keresel meg meg is halhatsz.
Vagy kozteruletfelugyelonek. Setalgataz egesz nap es ellenorzod a parkolasokat. Apam csinalta. Ott eleg az erettsegi is de a diploma se akadaly.
"A legnagyobb bajom és a fő oka mindennek az, hogy tartós munkanélküli vagyok (2 éve). Munkára pedig esélyem sincsen, mert nincsen normális végzettségem, csak érettségim."
Szerintem csak túl sokat válogatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!