Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mit árul el egy húszonéves...

Az mit árul el egy húszonéves fiúról, ha hisz narniában meg ilyen gyerekes dolgokban? Perzse nem teljes melszélességgel, hanem azt mondja, lehet létezik. Meg animés és rengeteg mangát olvas.

Figyelt kérdés
2019. márc. 11. 22:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%

Hogy van fantáziája és nyitott gondolkodású. Az emberek többsége szűk látókörű és korlátolt, el se tudja képzelni, hogy egyáltalán létezhet valami azon kívül, amit ő ismer. Aki képes fenntartani legalább 1% lehetőséget, akár Narnia létezésére is, az nyitott gondolkodású és valószínűleg gazdag képzelőerővel rendelkezik.

De, ez akkor van egyensúlyban, ha nem menekül fantázia világban, alapvetően azért képes megkülönböztetni a képzeletet a valóságtól és képes a gyakorlatban is megállni a helyét. Ebben az esetben én ezt pozitív tulajdonságnak értékelem. De, ha ez csupán az éretlen, gyerekes személyiségének az egyik megnyilvánulása, akkor inkább negatív. Tehát ez lehet pozitív és negatív tulajdonság is, attól függően, hogy milyen egyéb személyiségjegyekkel párosul.

2019. márc. 14. 12:20
 12/12 anonim válasza:
50%
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Én is sokat fantáziálok hasonló dolgokról. Sosem rossz, ha az embernek van fantáziája.:)
2019. márc. 14. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!