Mit tegyek ha lenézem az embereket? Nem szándékos a dolog, de némely ember arca elviselhetetlen még így ismeretlenül is.
Most komolyan miért baj ha az embereket lenézem? Hogy magamat többnek érzem, hogy magamat többre tartom? Rengeteg az irigy ember az tény, egyedi vagyok és talán egoista nagyon.
22F
De változtatni nem akarok, különc vagyok és egyedi a stilusom. Némely embernek ez szemet szúr, de én meg ellenkezőleg lenézem. Nem bántottak de lenézem.
22F
Kedves első válaszóló
Lehet magammal szúrok ki, de az embereket lenézem, különcnek és egoistának tartom magamat....
Te vagy az a kérdező, aki extrém szubmisszív, művészlelkű barátnőt keres magának? Ha így folytatod, egyedül fogsz meghalni.
És nem neked kéne az irigységről papolni, mert ha rendben lenne az önbecsülésed, nem foglalkoztatna ennyire a többi ember, és nem gyakorikérdéseken várnál megerősítést vadidegen emberektől. Huszonévesen. Vérciki amit csinálsz.
Állj fel a géptől és kezdj el élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!