A fiatal nők miért telefonoznak állandóan?
*arra gondolok, hogy először amikor megy,meg az első pár alkalommal izgalmas a buszról nézelődni, de egy idő után már túl sokat látta, és monotonná, egyhangúvá válik
Meg amúgy lehet, hogy még híreket is olvas,v agy nemtom.
Én a magam részéről arra használom hogy távol tartsam a többi embert. A fülhallgatót sokan "nem veszik figyelembe" ha olvasol is vagy telefonozol kevésbé szólnak hozzád. És nem csak pasik öregek vagy bárki más aki veszettül kommunikatív hangulatban van.
Lehet másokat nem nyaggatnak de hozzám már több öreg jött oda azzal hogy javítsam meg a telefonját vagy mi merre van sőt olyan is volt aki azért nyaggatott hogy szagoljam meg milyen illatos a virág ami a buszmegállóban nő. És akkor még ott vannak a csövik a bolondok meg az ismerkedni vágyó srácok.
Ha bele vagy bújva valamibe nagyobb illetlenségnek érzik hogy piszkáljanak.
Én inkább nézek egy számomra érdekes rövid kis videót youtube-on, mint a reggeli forgalomban ítélkezők savanyú arcát lássam. Nem szeretek emberek között lenni, nem érzem jól magam tömegközlekedésen, és mint a liftben betömörülve is inkább a lábad nézed, a buszon/metrón is inkább a telefonomba bújok, megpróbálva megmenteni azt a minimális kis intim szférát, amim még van. Nem tinderezek, sose tindereztem, vagy beszélgetek valakivel messengeren, vagy esetleg híreket, 9gaget olvasgatok, netalán megnézek egy rövid videót, ami érdekel. Nem osztok meg magamról különösebben semmit a szociális médiában, és nem is interneten ismerkedek, ha éppen ismerkedek.
Attól még, hogy téged idegesít, hogy nem tudod felhasználni a modern technológia nyújtotta lehetőségeket, attól még ez nem lesz egy összességében rossz dolog.
"Attól még, hogy téged idegesít, hogy nem tudod felhasználni a modern technológia nyújtotta lehetőségeket, attól még ez nem lesz egy összességében rossz dolog."
Úgy gondolom én is megfelelően tudom használni és használom is, csak egy egészséges határon belül.;)
"Amiért te, és más fiatal férfiak. ;)"
Akkor javaslom eredj be egy Plázába. Kik nyomogatják többet az almás telefonjukat, a pasik vagy a nők?
Költői kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!