Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Párválasztás terén, ezek nagy...

Párválasztás terén, ezek nagy igények lennének?

Figyelt kérdés

Egyesek szerint az én igényeim elszálltak a férfiakkal kapcsolatban.

Huszonéves diplomás nő vagyok, magasnak számító fizetéssel.Illetve, magas pozícióval.

A férfiak terén fontosnak tartom,hogy az adott férfi bizony akarjon fejlődni és előbbre jutni.

Például, nálam nem gond ha középfokú végzettséggel asszisztensi pozícióban dolgozik, viszont akarjon fejlődni és előrébb lépni a gyengén fizető asszisztensi pozícióból, mondjuk járjon egyetemre, levelező szakon.

Szeretnék gyerekeket, többet is.Viszont a színvonalból, amit mindenféle hátszél nélkül elértem nem szeretnék és nem is fogok lejjebb adni.

Gyerekek esetén pár évre kiesik az embere a munkaerőpiacról és bizony az alatt az időszak alatt sem szeretnék a Sparban a sonkának vagy a sajtnak az árát nézegetni,ahogy most sem teszem.

Ami nagyon hátrányos, az, ha, műszakban dolgozik.Alig lehet kirándulásokat, nyaralásokat tervezni a szigorú, kötött beosztás miatt.Továbbá, a hajnali munkába indulást sem tolerálom.

Összegezve, ne dagonyázzon a langyos állóvízben, hanem küzdjön,harcoljon hogy jobb legyen.

2019. márc. 9. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik mintha olyan kapcsolatra vágysz ami totál egyoldalú legyen (a nő részéről)...hát... sok sikert a pancser kereséshez!
2019. márc. 9. 22:14
 12/14 anonim ***** válasza:

De mi az, hogy nem zavar, ha 150-et keres, de lépjen tovább, mert 150-ből nem lehet megélni? Akkor mégis csak zavar, hiszen nem lennél elégedett azzal, ha 150-et keresne. Legalább értenéd azt, amit írnál. Ehhez diploma sem kell.

Remélem megtalálod azt az embert, aki társad lehet minden téren, de ne csodálkozz, ha ez nem lesz egyszerű és nem most lesz.

2019. márc. 9. 22:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem gond ha vannak igényeid.Jobb mint megalkuvóak lenni és belemenni egy kapcsolatba csak azért, hogy legyen melletted valaki,aki lehet a végén több szenvedést okozna mint örömet.

Ami a hajnali munkába indulást illeti az kicsit túlzás,de a többi nagyjából érthető. A szakmai előmenetel nem mindig rajtunk áll, persze lehet tenni érte és az mindenképp fontos, hogy valaki akarjon fejlődni is az élete minden területén.Ne az legyen, hogy belefásul valaki a hétköznapokba és ne lehessen egy sétára, koncertre vagy szinházba elmenni vele.Az is előnyös ha szeret olvasni az illető, nyitott a személyiségfejlődésre is.

2019. márc. 10. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem csak azt magyarázza meg egyszer valaki, hogy a diplomás emberek miért vannak úgy oda maguktól? Értem én hogy nem mindenki képes rá és nehéz elérni, de a diplomával valahogy minden ember arrogáns lesz és felszínes. Azért mert valaki nem képes diplomát szerezni vagy nem akar attól még lehet normális értelmes okos ember. A diplomás ember legnagyobb célpontja az életben a pénz, és e kettő kombinációja miatt magasabbra képzelik magukat másoknál... Én nem szaladok a vagyon után, megtanultam hogy egyetlen dolog kell hogy a másik emberben meglegyen ahhoz hogy emberként tekintsek rá: kölcsönös elfogadás, ez magába foglalja az összes emberi tulajdonságot amire egy jól működő emberi kapcsolatnak szüksége van.

Diploma és sok pénz nélkül is ugyanazt el lehet érni sok esetben, a többi meg csak a kirakat része...

2019. márc. 12. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!