Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért játszák meg a lányok a...

Miért játszák meg a lányok a nevetést? Annyit mondtam csak, hogy Hála a jó égnek! Erre felvisítottak. (Többi lent)

Figyelt kérdés
Megkérdeztem mennyi az idő. Válaszólt rá az egyik, és én erre azt válaszoltam: Hála a jó égnek! (Mivel ugye fél óra volt hátra a munkaidőből) és erre a két csaj miután kimondtam felvisítottak. Nekem a hátamon végig futott az hideg még felkaptam a fejemet is tőle annyira kinosan éreztem magam, hogy ezen a semmien mondatomon így nevettek. Nem szóltam egy szót se csak mentem az öltöző felé. Szerintetek miért volt ez a megjátszott szinészkedés? körübelűl olyan 16-17 évesek lehetnek én meg 18 vagyok. Nem vagyok a fönökük meg semmi más akinek játszani kell magukat!

2019. márc. 9. 05:35
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 19-nek és a 20-nak és még, az elöttűk lévőnek csak annyit lehet, hogy igazatok van! De én nagyon nem szeretem a kinos helyzeteket! Ja meg a nyugtatón néha énis elgondolkodom, de nincs papirom róla!
2019. márc. 9. 18:12
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
A kamaszlányok vihorászásának okát még az egekbe misztifikált brit tudósok sem tudnák megfejteni. :-))
2019. márc. 9. 18:39
 23/24 A kérdező kommentje:
Ebbe nem vagyok annyira biztos! :D
2019. márc. 9. 21:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nevetősek mert vannak nevetős és kevésbé nevetős emberek van aki minden mondat után elnevetik magát olyat is ismerek aki mindig mosolyogva beszél de olyat is aki egy nap 3 nál többet nem nevet
2019. ápr. 3. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!