Miért játszák meg a lányok a nevetést? Annyit mondtam csak, hogy Hála a jó égnek! Erre felvisítottak. (Többi lent)
Figyelt kérdés
Megkérdeztem mennyi az idő. Válaszólt rá az egyik, és én erre azt válaszoltam: Hála a jó égnek! (Mivel ugye fél óra volt hátra a munkaidőből) és erre a két csaj miután kimondtam felvisítottak. Nekem a hátamon végig futott az hideg még felkaptam a fejemet is tőle annyira kinosan éreztem magam, hogy ezen a semmien mondatomon így nevettek. Nem szóltam egy szót se csak mentem az öltöző felé. Szerintetek miért volt ez a megjátszott szinészkedés? körübelűl olyan 16-17 évesek lehetnek én meg 18 vagyok. Nem vagyok a fönökük meg semmi más akinek játszani kell magukat!2019. márc. 9. 05:35
11/24 anonim válasza:
A legtöbb tinilánynak konkrétan annyi esze nincs, mint egy molylepkének, szal minden száron vihognak, mint az idióták.
12/24 A kérdező kommentje:
Tudom mire gondoltok de ez teljesen eltér attól a fajta nevetéstől!
2019. márc. 9. 09:15
13/24 A kérdező kommentje:
Ez az a Hű de gáz vicc! fajta nevetés!
2019. márc. 9. 09:16
14/24 A kérdező kommentje:
És úgy hogy próbáljanak nem megbántani! Pedig nem is egy rohadt viccet mondtam csak kijelentettem. És egyébként is okosak és nem is ismerem őket annyira, mellesleg ismerem a különbségeket!
2019. márc. 9. 09:19
15/24 A kérdező kommentje:
Ha valaki megkérdez,i hogy ha alig ismerem, honnan tudom, hogy okosak. Onnan hogy első benyomásból ítéltem!
2019. márc. 9. 09:21
16/24 A kérdező kommentje:
Azon tűnödöm, hogy használja egyáltalán valaki a Hála a jó égnek! kifejezést?
2019. márc. 9. 09:22
17/24 anonim válasza:
Most bocsi de szerintem vegyél be egy nyugtatót vagy valami, mert abnormálisan sokat kattogsz ezen hogy két tinip*csa kacarászott.
18/24 anonim válasza:
Ennyit parázni ilyen apróságon, ami a legtöbb ember fejében nem hogy nem okozna kis gondot, de semmilyet sem elég fura. Uhh..
19/24 anonim válasza:
Mivel kérdezted, válaszolok: én is szoktam használni ezt a kifejezést, hogy hála a jó égnek. Azt, hogy nevettek, és csak odaléptél hozzájuk, nem tudhatod, hogy előtte miről beszélgettek. Az sem biztos, hogy a felvisítás neked szólt. Sőt, szinte biztos. Ne vegyél magadra ilyen apróságokat, mert ha ilyen kicsinyességen kiakadsz, akkor később sok problémád adódhat az életben az emberi kapcsolataidban. Hagyd a fenébe. Nem hinném, hogy téged akartak kigúnyolni. Mi okuk lett volna rá, ha igazából nem is ismernek?
20/24 anonim válasza:
"Hála a jó Égnek!" Ezt én is szoktam mondani!
Én is úgy gondolom, mint az előző válaszoló. Ne foglalkozz velük, szerintem se a mondatodon mulattak, meg aztán, sok tini azt se tudja, min nevet, csak nevet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!