Ezen az oldalon mindenki zseni, 2 méter magas és 120 kiló, gazdag, ha férfi akkor 25 centis dákója van, ha nő akkor fotómodell szépségű, de minimum mindenki nagy mesemondó.
Ezek közül egy állítás igaz. Találd ki, hogy melyik.
"Az a kérdésed, hogy miért irritál a pökhendiség és a lesajnálás? :D"
Hogy téged miért irritál, nem tudom. Engem azért, mert azok az emberek, akikkel törődöm, azoktól elvárok egy minimális szintet. De itt gyakorin nagyjából 3 ember van, akikkel valóban törődöm. A többiek idegenek, senkik, niemandok. Nincs ok arra, hogy irritáljanak engem.
Téged miért irritálnak?
:'( Nem igaz, hogy lemaradtam két ponttal :( Ha mindenkinek minimum 130-as az IQ-ja, akkor semmi keresni valóm itt :(
A viccet félretéve; az internetes ingyenes IQ tesztek nagyon elfogultak. Sok ember pedig leginkább azokat tölti ki és az eredményét gondolja igaznak.
A másik pedig, hogy Facebook-on már egyre több a kép, ami ábrázol egy 10 éveseknek való feladatot és felé írják; "Ha tudod a helyes megoldást, átlagon felüli az IQ-d". Ez olaj még a tűzre, hogy az ember már-már zseninek gondolja magát, esetleg többet mondjon másoknak, mint amennyi valójában.
Azzal nincs gond, ha az ember értékesnek, okosnak tartja magát egy egészséges határon belül és ezt másoknak is kimutatja önfényezéssel. Szóval, ha egy 118-as IQ-val rendelkező ember azt mondja, 138 az IQ-ja, nem igazán zavar.
Mondhatjuk azt is, hogy nincs igazi IQ teszt. Attól, hogy valami fizetős, még nem biztos, hogy az az igazi.
Ha barátnőt keresel, a fizetős profi lesz számodra az igazi aki pénzért szeret, vagy az a lány, aki ingyen, csak magadért szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!