Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezen az oldalon mindenkinek...

Ezen az oldalon mindenkinek minimum 130-as az IQ-ja?

Figyelt kérdés

2019. márc. 8. 19:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem az enyém már a vakond alatt van.Sosem mértem, nem is érdekelt..:)

Nem mindig az ész a döntő. Tudjuk, mit kellene csinálni, de a szivünk, érzéseink nem tudják, mert lemaradtak..

tudatalattinkról meg nem is beszélve.

Hülye válasz érkezik? Nem biztos.Bármilyen vélemény jól jöhet. Bármilyen fájó.

Nem sűrűn írok ki kérdést, de kaptam hideget-meleget, és rájöttem, a saját dolgunkat nem látjuk tisztán, mert nincs rálátásunk.

Nem érdekelt mennyire okosak. Kegyetlen válaszokat kaptam, de megoldotta a sok nem "okos", hogy másképp lássam a dolgokat.

Aki kérdez, fogadja el a válaszokat. Köszönje is meg, ha elég művelt. nem kell bántani a butákat, mert nem is annyira azok. :)

2019. márc. 8. 20:05
 12/28 anonim ***** válasza:
79%

És a pasik farka is legalább 20 cm, és persze ánusztól mérik köldökig.

Jó lenne ilyen kérdés előtt tisztába lenni az IQ fogalmával....

2019. márc. 8. 20:14
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez itt az internet fényes oldala.
2019. márc. 8. 20:48
 14/28 A kérdező kommentje:

Majdnem. A személyes kedvenceim azok, akik előadják, hogy azért nincsenek emberi kapcsolataik, mert meg nem értett zsenik, és bárhová mennek, úgy érzik, majmokkal vannak körülvéve.

2019. márc. 8. 20:58
 15/28 anonim ***** válasza:
54%
Raktáros állásinterjús szűrés miatt tudom, hogy az enyém 127 pont. A vicces az, hogy nem vettek fel túlképzettség miatt.
2019. márc. 8. 21:00
 16/28 anonim ***** válasza:
31%
Tehát irígykedsz, hogy neked nincsenek majmaid?
2019. márc. 8. 21:05
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem tekintek majomként másokra.
2019. márc. 8. 21:18
 18/28 anonim ***** válasza:
31%

Akkor miért baj, hogy másnak van majma?

Neked nincs is szükséged majmokra, ha jól értem.

2019. márc. 8. 21:20
 19/28 A kérdező kommentje:

Majmokra annak van szüksége, aki nélkülük nem érzi embernek magát.

Az a kérdésed, hogy miért irritál a pökhendiség és a lesajnálás? :D

2019. márc. 8. 21:24
 20/28 Tak ***** válasza:
100%

Érdekes irányt vett a téma.

Szerintem az intelligencia az ingergazdag környezet és a motiváció által kiváltott reakció.

A szakma kissé alulbecsüli a motiváció jelentőségét ezügyben,mert nem is említi.

A kreativitás és valójában az ego összképe jelenthetne bázispontot,de ezt mérni száraz tesztekkel bicskanyitogató.Nem egyforma suliba jártunk,így jelentős eltérés szokott lenni adott témában a vélemények között,még abban az esetben is,ha csupán az alapjait kell megítélni valamilyen dolognak,témának vagy eseménynek...

Abban sem tudnánk megegyezni,hogy hogyan lehet szubjektív alapú objektív véleményt alkotni.

Egyszerűbben és érthetőbben azt is mondhatnám,hogy tanítsd meg a mesterséges intelligenciát mindenre,amit az emberiség tud a földön,és kérd meg,hogy egy dologról alkosson egy objektív véleményt.Nem fog menni.

Az iQ tesztek és önértékelések eredményeit a társadalom felé az ego és az önkontroll hányadosa vagy összhangja adja.Előbbiek java része a tanult minta oka.

2019. márc. 8. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!