Ti mit tartottok az ejjeliszekrenyetek fiókjában?
Lehet fura kérdés, de most van először éjjeliszekrényem és fogalmam sincs mit tarthatnek a fiókban.
Fiúk, lányok, párok valasza is érdekel.
Az egyik szobában, ahol alszom ott fontosabb dokumentumok meg tartalék kontaktlencse van.
A másik szobában meg fehérneműk és zoknik.
Egy eltévedt, etiópiai iskolás csoportot.
Csak vicceltem, Afrikában nincsenek iskolák
Nekem nincs éjjeli szekrényem. :'(
De a földön "éjjeli szekrény" gyanánt, hogy kéznél legyen: telefon, töltő, pzs és kézkrém. Nyugi, nem azért. Csak mert alvás előtt van értelme bekenni a kezem. Ha épp nem felejtem el. Mint mondjuk az esetek 99%-ban. Hiába teszem direkt szem elé... Welp.
A tetején van távirányító, fülhallgató, lebelló, pár zsepi, krém, hajgumik meg egy csoki. Aztán az egyik fiókban még egy csoki, chips, puszedli.. :D (és hogy mindenki utáljon, megjegyzem vékony vagyok) :D van még egy fejhallgató meg egy telefon és töltő.
A alsó fiókban meg egy atomrobbanás maradványai található meg. :D 6ezer hajgumi, hajcsatt, fülhallgatók, körömreszelő, meg igazából a jövő hét is benne van.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!