Ez normális? Elcseszett lennék?
Hol is kezdjem... Amikor óvodás voltam, akkor is megvoltak ezek a tünetek. Arról lenne szó, hogy rendkívül szégyenlős vagyok, nem érzem magam jól tömegben, de ha már olyanokkal beszélgetek akiket nem ismerek zavarba jövök, és magamat egyedül érzem a legjobban. Ha beszélnem kell egy idősebb emberrel, tele leszek gátlásokkal. Nagyon gyakran álmodozok is (főleg napközben de elalvás előtt is). Ha szerelmi ügyekről kell beszélni még több áld meg az isten és egy mukkot se tudok szólni a tömegben...
Minden jót, előre is köszönök mindent!
Introvertált vagy, nincs ebben semmi extrém vagy beteg vagy szégyellni való. Rengeteg introvertált van, olvass utána.
Röviden azt jelenti hogy te akkor energizálódsz mikor egyedül vagy és az agyad a legszórakoztatóbb hely a világon, és mikor emberek közt vagy akkor merülsz le és szükséged lesz egyedüllétre hogy feltöltődj.
Semmi baj nincs veled. Introvertált vagy. Nekem is nagyon kevés barátom van, de nincs is igényem arra, hogy másokkal töltsem az időt. Egyedül érzem magam a legjobban és rettentő zavarba jövök, ha idegenekkel kell beszélnem.
Nekem olyan a melóm, hogy ügyfelekkel kell foglalkoznom. Sokat fejlődtem az évek során. A munka teljesen jól megy, már sokkal jobban boldogulok az emberekkel, mint régen. Viszont a szabad időmben eszemben sincs emberek közé menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!