Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj, ha a példaképem...

Az baj, ha a példaképem Elliot Rodger?

Figyelt kérdés
2019. márc. 3. 14:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
Én megértem, hogy rossz a magány, de mindig is szerettem volna tudni, hogy miért az az élet legnagyobb tragédiája, ha nincs nő? Miért ez az elkeseredés oka? Ezer meg ezer jobb dolog van az életben, mint egy kapcsolat, és ezer rosszabb is, mint annak a hiánya. Miért ekörül forog nektek a világ?
2019. márc. 3. 19:47
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
Mások hibáztatása helyett miért nem változtatsz valamit magadon? Először a mentális állapotodon kéne,mert a tömeggyilkos idealizálása pont indikáció lenne rá. Olvastam anno az esetről. Egy elkényeztetett csávó volt, aki kiborult attól,hogy apuék egy dolgot nem tudtak csak a segge alá rakni, egy barátnőt. Mellesleg azt sosem értettem,hogy ha ennyire meg van őrülve hogy dughasson, miért nem fizetett be egy prostira? A zsebpénzéből tuti kitellett volna...
2019. márc. 4. 16:08
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Igen, baj. Egy elmebeteg gyilkost példaképnek tekinteni, csak azért, mert tök jó picsogni azért, amiért nem kellesz a nőknek ahelyett, hogy változtatnál rajta vagy mondjuk más értelmet is találnál az életednek, mint a b...ás?
2019. márc. 5. 02:30
 14/29 anonim ***** válasza:
75%

Elliot Rodger nem a példaképed, egyszerűen csak a könyve alapján azonosulni tudsz a szenvedéseivel. Úgy érzed, te megérted az ő helyzetét és ő is megértett volna téged.

Senki nem maga dönt a megszületéséről. Éppen ezért én támogatnám az eutanáziát, és bárki számára elérhetővé tenném, aki kérvényezi magának. Mennyi szenvedéstől meg lehetne kímélni akár az áldozatot, akár a környezetükben élőket...

2019. márc. 5. 09:39
 15/29 anonim ***** válasza:
69%
Nem csodálom, hogy elutasítanak a lányok, hiszen nemcsak külsőleg vagy undorító, hanem lelkileg is.
2019. nov. 7. 18:23
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Semmi pozitívat nem mond el rólad.
2020. jún. 23. 16:50
 17/29 anonim válasza:
28%
Szerintem semmi gaz nincs azzal. En Ted Bundy-ra nezek fel szamomra erthetetlen okbol kifolyolag.🤷🏼‍♀️
2020. júl. 8. 16:14
 18/29 anonim ***** válasza:
Szekáljátok...Holnap meg lehet a kocsijából lövöldözik rátok.
2020. júl. 15. 21:58
 19/29 anonim ***** válasza:
Kérdező azóta mi van veled ?
2020. júl. 28. 21:34
 20/29 A kérdező kommentje:
#19 Hát egyedül vagyok,mi lenne?
2020. júl. 30. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!