Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai világban, léteznek...

A mai világban, léteznek olyan nők akiknek van belső tartásuk?

Figyelt kérdés
Például: 1. szakítás után nem másik pasival fetrengenek,hanem "meggyászolják" az előző kapcsolatukat. 2. Létezik olyan nő,aki nem akarta kiélni magát,mivel számára nem volt szükségem rá?

2019. márc. 2. 15:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Mi közöd ahhoz, hogy utánad mit csinál az, akivel szakítottál?

Hitelesebb lenne az erkölcsi kiakadásod, ha emberekről kérdeznél, így csak bigott vagy.

2019. márc. 2. 16:15
 12/23 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, ahogy szerintem a többség is.
2019. márc. 2. 16:15
 13/23 A kérdező kommentje:
Nos! Azért tisztázzunk valamit,mert látom sokak nem a kérdésre figyelnek,hanem a saját megítélésüket mondják.A kérdés arról szól,hogy létezik-e olyan személy,aki ezekkel az értékekkel rendelkezik.Nem ítélek el senkit,nincs felháborodás.Egyszerű kérdés! Egyszerű válasz. :)
2019. márc. 2. 16:26
 14/23 anonim ***** válasza:
És erre neked a józan ész nem adott választ?
2019. márc. 2. 16:27
 15/23 A kérdező kommentje:
A józan észre igent mond,csak a valóság nem :D
2019. márc. 2. 16:29
 16/23 anonim ***** válasza:
De hát kaptál egyszerű választ is. Miért baj ha a többiek magukról beszélnek... ki nem?
2019. márc. 2. 16:32
 17/23 anonim ***** válasza:

Azoknak, akik a szakítás utáni kavaráson vannak kiakadva: ez is elmond valamit az ember személyiségéről. Nekem ezzel nem az lenne a bajom, hogy utánam mit csinál, hanem hogy ez összefüggésben van a jellemével és ha előre tudom róla, hogy így áll a dolgokhoz, akkor lehet, inkább nem kezdek iránta partnerként érdeklődni. Ettől még lehet emberileg rendben az illető, de nekem spec ez egy negatív dolog, úgyhogy az ágyamba nem kéne egy olyan nő/férfi.

De gyanítom, hogy csak leszólva leszek, holott a párválasztás az elég bensőséges, úgyhogy az ilyen apróságokat is érdemes megvizsgálni még az érzelmek megjelenése előtt. Így kisebb az esélye a későbbi csúnya szakításnak. Ezért kéne először barátkozni és csak utána ágyba ugrani, de a mai világban ehhez senkinek nincs türelme. Menet közben ismerjük meg egymást, nem csoda hát hogy a szakítás/válás annyira gyakori jelenséggé vált manapság. Nincs türelmünk egymáshoz még párkapcsolatban sem. De ettől lesz minden olyan felszínes.

És már megint írok egy kisregényt fölöslegesen, mert úgyis csak annyit fog érni nektek, mint a toalettben úszó végtermék, és azt is fogjátok tenni vele. Lehúzzátok. Hát hajrá. (:

2019. márc. 2. 16:37
 18/23 A kérdező kommentje:
Dehogy baj!Beszéljenek! Igen kaptam és a lényeg az,amire a kérdés irányult. :)
2019. márc. 2. 16:39
 19/23 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

Igen, léteznek ilyenek.

Te csak a valóság egy szeletét ismered, ez nem azt jelenti, hogy ne léteznének, mindenféle ember létezik, semmi sem fekete-fehér a világban, mindenféle ember van.

2019. márc. 2. 16:42
 20/23 A kérdező kommentje:
#17 ne törődj a leszólókkal.Én kérdeztem.A válaszod nekem szóljon. ;) :) Az,hogy ki minek gondol,az az ő dolga. :)
2019. márc. 2. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!