Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai világban, léteznek...

A mai világban, léteznek olyan nők akiknek van belső tartásuk?

Figyelt kérdés
Például: 1. szakítás után nem másik pasival fetrengenek,hanem "meggyászolják" az előző kapcsolatukat. 2. Létezik olyan nő,aki nem akarta kiélni magát,mivel számára nem volt szükségem rá?

2019. márc. 2. 15:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Léteznek.
2019. márc. 2. 15:16
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, léteznek. Vagy legalábbis én elég létezőnek érzem magam.
2019. márc. 2. 15:22
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én azzal gyászoltam,hogy másokkal fetrengtem.Arra viszont figyeltem,hogy ne rendes fiú legyen,mert megbántani senkit nem akartam.Ez a kiélés se szándékos,csak jön magától.Ha táncolni vagy szexet akarok,akkor azt akarom.Ha olvasni minden este akkor olvasok.De sok olyan lányt ismerek aki nem bulizott,nem fiúzott,okos,csinos.Úgyhogy biztos találsz neked megfelelőt,csak ne akard túl görcsösen.
2019. márc. 2. 15:23
 4/23 anonim ***** válasza:
52%
A pár miliárd számodra totálisan ismeretlen nő között bizony akad. De veled tuti nem fognak szóba állni.
2019. márc. 2. 15:24
 5/23 anonim ***** válasza:
52%
Nekem ne írogass privit, mert nem nyitom meg.
2019. márc. 2. 15:27
 6/23 anonim ***** válasza:
95%
Kiélni? Egy felnőtt nő monogám kapcsolaton kívül azzal dug, akivel akar. Emiatt nem lesznek kevesebb tartásuk. Már nem a harmincas évek van, ahol a nőnek kéztördelve kellett várnia a férjjelöltre és a házasságra, míg a férfi végigment a környék nőin, hogy utána végre megállapodjon.
2019. márc. 2. 15:31
 7/23 A kérdező kommentje:
Csak megköszöntem válaszod :)
2019. márc. 2. 15:31
 8/23 anonim ***** válasza:

Nincs azzal baj, ha valaki liberális gondolkodású és kiéli magát, de nem minden férfi szereti ha, khm, túl tapasztalt a nő... És ezt nőként írom. Én se csípem azt a férfit (mondjuk nőt se), akinek a fél világ megvolt már. De ha nekem jogomban áll szájat húzni erre a férfi típusra, akkor fordítva is és ezen még csak nem is háborodhatunk fel, elvégre csak egy személyes vélemény, és csak adott emberre igaz. Ettől még lehet harminc másik, akik meg pont a "leszólt" típust szeretik.

Egyébként mekkora paradoxon már.. Otthon kéztördelve várni az udvarlót, aki közben a környék nőit húzza. És azokkal a nőkkel akkor mi a helyzet? Csak az elvárások voltak mások, a viselkedés nem.

2019. márc. 2. 15:41
 9/23 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek magánügye (és volt partnerének sincs hozzá köze), hogy szakítás után mit tesz, vagy nem tesz, egyébként megértem ha fáj de mindenki önálló e tekintetben.

Nem lehet általánosítani, mindenki más úgyhogy akad olyan is, mint amilyet elképzelsz.

2019. márc. 2. 15:44
 10/23 anonim ***** válasza:
Egyébként előzőt férfiként írtam.
2019. márc. 2. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!