Gáz ha 20 éves lányként nem tudok főzni?
Figyelt kérdés
Nagyon alap dolgok mennek, de nem vagyok konyhatündér. Ez gáz lehet párválasztásnál?2019. márc. 2. 11:05
22/25 anonim válasza:
Nem gáz. Én 21 éves vagyok és szintén nem tudok főzni csak ilyen tök alap dolgokat, mint pl. tészta. Én is találkoztam már olyanokkal, akiknek ez szúrta a szemét és beszólogattak, de nem kell vele foglalkozni. Egyedül lakom, otthonról viszek magammal kaját és alkalmanként rendelek/beülök valahová/eszek valami hideget vagy valamit összedobok pl. rántotta. Nekem ez így tökéletesen megfelel. Egyedül vagyok, nem kell másnak főzni. Nincs is sok szabadidőm, ha pedig van, akkor inkább tanulok vagy pihenek. Főzni nem tudok és abszolút nem is érdekel ez az egész. Igen, a recepteket el tudom olvasni stb., de az a kaja pont olyan is lesz... Nem tudom, hogy van-e olyan, akinek minden pontosan úgy sikerül, mint ahogyan azt a recept/videó mutatja... de azért akkor sem árt, ha legalább egy kicsit konyít az ember az ízekhez, állagokhoz stb., van hozzá érzéke. Szóval nem tudom, hogy mi a francnak főznék magamra nem tudom milyen bonyolult kajákat, ha utálom, nyűg és még rossz is. Kidobott pénz, idő, energia... Nekem még soha nem okozott ez problémát semmiben sem.
23/25 anonim válasza:
Lehet gáz párválasztáskor, de a jó hír az, hogy sok férfi szeret főzni. Egyébként pedig nem gond, ha csak a kedvenceidet tudod, továbbá néhány egyszerűt, csak legyen egy jó szakácskönyved, egy jó mérleged, legyenek edényeid, evőeszközeid, fakanalaid, bögréid, és legyen miből alapanyagokat venni.
24/25 anonim válasza:
"sok férfi szeret főzni"
Csak ez soha nem lesz elvárás feléjük. Nem fognak olyat kérdezni, gáz-e, ha nem főzik meg a barátnőjük kedvenc ételét úgy, ahogy az anyjuk csinálta.
Könnyű úgy megszeretni a főzést, hogy fakultatív, és minden egyes dolog, amit tudsz a főzésről tudsz, pluszként van feltüntetve, nem elvárt alapként.
25/25 anonim válasza:
Nem. 50 elmúltam és odaégetem néha a teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!