Miért képzelik egyes emberek azt, hogy ők mindenkinél feljebbvalók?
Figyelt kérdés
Például, amit ők mondanak azt nem lehet kritizálni, de ők nagyon bántó módra leszólnak.2019. febr. 25. 16:18
1/10 anonim válasza:
Mert egoisták. Az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen csak ha minden nap több ilyen emberrel találkozok és megaláznak, tényleg durván leszólnak, hogy sírni tudnék( amúgy mindenkit) akkor nehéz nem foglalkozni velük
2019. febr. 25. 16:21
3/10 anonim válasza:
Ha figyelmet adsz nekik azzal,ahogyan reagálsz a durva véleményükre,azzal csak növeled az egójukat,és egyre jobban fogják csinálni,mert élvezik.
4/10 anonim válasza:
Csak kivancsi lennek, hogy esetleg csaladtag vagy munkaba/iskolaba? Ha nem a fonokod vagy csaladtag akkor tenyleg el kell valahogy kerulni oket. Csaladdal en biztos leulnek beszelni szinten jo baratokkal (bat nem tudom ilyen hogy lehet jo barat)
Illetve mit szolnak le? Amit csinalsz vagy ahogy oltozkodsz peldaul?
5/10 anonim válasza:
Gonoszak és vagy buták. Ne is reagálj.
7/10 anonim válasza:
Nem is tudom, ha engem naponta többen is leszólnak vagy megaláznak akkor először is elgondolkozom azon, hogy én mit csinálok rosszul és én mit cseszek el, amiért így bánnak velem..
8/10 anonim válasza:
Én az ilyeneket kiröhögöm. Az az ellenszerük, ha nem veszik őket komolyan. Hamar lepattannak.
9/10 anonim válasza:
Mert még nem kaptak olyan visszajelzést senkitől sem, amitől legalább kettő visszakapcsolnának...
10/10 felkelhetetle válasza:
Pedig az ilyen emberek, nem hogy feljebb valók, hanem komoly destruktív magatartást mutatnak, az a legszörnyűbb ebben hogy ezt ők nem is veszik észre
Abban az illúzióban élnek hogy minden vita egy verseny amit meg kell nyerni, ha nem nyerik meg akkor ők maradnak alul ahelyett hogy tanulnának a másik ember véleményéből mondandójából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!