Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van az osztályban egy olyan...

Van az osztályban egy olyan gyerek aki mindig mindenkinél mindent jobban '' tud '', lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít. Előre is köszi a válaszokat

2018. szept. 21. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanulj, és onnantól te fogsz mindent jobban tudni.
2018. szept. 21. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell rá figyelni. Azért okoskodik, mert figyelmet akar. Ha nem kap, akkor majd depis lesz és elkussol.
2018. szept. 21. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyomd le tudásban érezze hogy nem ő az egyetlen játékos :)
2018. szept. 21. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Hagyjátok figyelmen kívül. Nekem egyetemen volt egy ilyen csoporttársam és halálosan idegesítő volt, pláne, hogy mindig hülyeségeket beszélt.

Mindig úgy kezdte, hogy "azt olvastam egy cikkben, hogy..." és mondott egy orbitális baromságot. A tanárok az elején megkérték, hogy bizonyítsa forrásokkal, de valahogy sose találta meg az aktuális cikkeket. Egy idő után figyelmen kívül hagyták a jelentkezését is. Eredménye az lett, hogy minden előadás után a tanárt fárasztotta és sértődötten csapkodott mint egy ovis előadás közben. Aztán szerencsére kibukott az egyetemről, mert ő mindent jobban tudott még a vizsgán is... csak rosszul.

2018. szept. 21. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 1. és 3. Nem arra gondoltam hogy mindent nagyon jól tud. Hanem hogy mindenki meg kell feleljen neki mert ő mindent '' TUD '' (semmit) és aki nem felel meg neki azt elhordja mindennek és meg is veri őket.
2018. szept. 23. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!