Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehetne tenni ez ellen?

Mit lehetne tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Sokáig nyomtam el a düht magamban, de már nem bírom visszatartani. Hogy lehetnek a világban olyanok, akik huszonéves létükre 11-15 éves kislányokon élik ki magukat? Lányokat bódítanak magukba, közben csalják és használják ki őket tucatjára, veszik el a szüzességüket és a többi. Hogy lehet ezt eltűrni egy szülőnek? Miért nem tesz semelyik egy ilyen pedofil ellen?

Lehet a mai világban nem sok lényege van a szüzességnek, de én igen is soknak tartom. Mégis csak egyfajta dolog, melynek nagyon sok szerepe van egy normális lány és fiú életében, sok senkiházi pedig megfossza ezt.

Sok szülővel beszéltem erről, ők pedig nem tesznek ez ellen semmit. Tűrik, hogy a lányuk ezt teszi, amellett pedig még hazudik nekik és a többi.

Egy ismerősöm ismerőse is ilyen, aki drogozott, vannak feljelentések ellene, mert állandóan kiéli másokon az erejét, 11-15 éves lányokon éli ki magát és a többi.

Mit lehetne tenni ez ellen? Miért csinálják, miért élvezik a kislányok tudatlanságát kihasználni?

Előre is köszönöm a választ!

2017. okt. 27. 03:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte s nyitott szülői kapcsolat.

Nevelés.

😊

2017. okt. 27. 06:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Feljelentést lehet tenni.
2017. okt. 27. 07:14
 3/3 anonim ***** válasza:
12%

Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár, szóval ha valaki 18 múlott akkor kiskorú megrontása fiatalabbal lenni, fel kell jelenteni. Amúgy a pedofília definíciója is úgy határozza meg, hogy 14 alattihoz vonzódik, de ez nem egy jogi kategória, hanem pszichológiai.

Véleményem szerint ha valaki 14 évesen érettnek érzi magát rá, akkor csinálja, legfeljebb megbánja, maradandó baja valószínűleg nem lesz belőle (semmi olyan, ami ne járna ugyan úgy együtt egy 2-3 évvel későbbi csalódással), a naivitás nem kor, hanem tapasztalatfüggő szerintem.

Az hogy te mire tartod a szüzesség az rád tartozik, arról viszont, hogy más mit kezd a sajátjával ez már nem mondható el, szóval csak engedd el, ne erőltesd másokra az értékrended.

A drogos pedofilra, meg az első kérdésedre pedig nem tudok semmit mondani, ami ne lenne felbujtás, szóval hagyjuk. A második kérdésedre: nem hiszem, hogy azt élvezi, ahogy említettem kortól függően ez vagy egészségtelen, vagy egészséges vonzalom, szóval számára ők olyanok, mint az idősebb nők számodra gondolom.

2017. okt. 27. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!