Miért a halála után terjesztenek valótlanságokat Michael Jacksonról?
Szerintem már ez az egész gusztustalan. Érdekes,hogy most "derülnek" ki a dolgok. Miért nem lehetett akkor a szemébe hazudni?
Nyilván, most pénz van benne mert most jön ki az a 4 órás dokomentum film.
De így embert bemocskolni nagyon nagy gec@ség.
Egyszerűen nem tudom megérteni hogy az HBO hogyan adhatta ehhez a nevét, az HBO ami híres a prémium tartalmairól, erre lead egy ilyen baromságot, komolyan ebben a filmben akár én is ki tudtam volna találni baromságokat. Michaelt egész életében emberek vették körül, ha akarta ha nem elég hihetetlen az embereket ismerve hogy ennyi ember közül senki ne vette volna észre és ne szóltak volna. Azért eléggé feltűnő lenne ha tényleg olyan ember lett volna mint aminek be akarják állítani. Rengeteg ellenérv szól ezek az állítások ellen.
Ha még igaz is lenne az egész, akkor mi változna? Senki sem Michael Jackson a magán embert szerette, hanem Michael Jacksont mint médiaszemélyiséget, művészt és a két szerep messze nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!