Az Instagram egy hatalmas hazugság?
Mindig irigyeltem ezt a lányt az alakjáért, annyira tökéletes:
Míg meg nem láttam ezeket a képeket:
Nem tudom elhinni, hogy ez ő.
Hová lett a dereka? És egyáltalán hogyhogy nem is hasonlít az alakja a másik képre?
Most akkor a többi tökéletes Insta-lány se "igazi"?
Jaj dehogy is! Interneten van, hát biztos csak 100% igazság lehet!
Nem, komolyan. Hány éves vagy? Akinek van egy csöpp esze, az tudja az ilyeneket. A csaj beállított fotói utólagos szépítésre kerültek, plusz jó fényszögek, esetleg smink vagy a fene se tudja mivel érték el az optikai csalást. A nem beállított képeken meg látod a valóságot. Ami mellesleg egy teljesen egészséges, szép alakú nőt mutat. A beállított fotókon nagyon is természetellenesen jönnek azok a derék vonalak. Az ilyen képektől kap a buta tini anorexiát meg minden ilyen lelki nyavalyát, holott a fele hazugság.
Egy profi fotós és egy profi sminkes téged is úgy át tudna varázsolni a képeken (vagy egy ügyes fotómanipulátor), hogy a saját anyád se ismerne meg. Csak mondom.
(mielőtt valaki betámad: szerintem minden képen jól néz ki a csaj, csak tudni kell különbséget tenni a valóság és a beállított fotó közt. Plusz féltékeny se vagyok, mert nekem is kb hasonló alakom van, csak kicsit kevésbé telt idomokkal)
Písz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!