21 évesne nem engednek fel Pestre vásárolni, mit tegyek?
Évek óta szeretnék, de nagyon messze van...
Ahhoz meg túl messze van, hogy suli helyett oda menjek, mert 3 óra csak oda az út.
Miert nem emgednek el?
Amugy mond azt h haverokkal mesz vhova (egesz napos program) es menj helyette vasarolni. Vigyel hatizsakot h ne reklamszatyrokkal gyere haza, és akkor azt is mondhatod hogy kirándulni voltal.
21 évesen már felnőtt vagy. Állj a sarkadra és kerek perec mond meg nekik hogy igenis mész Pestre. Ennyi. Elindulsz .kész. Ha ezt most nem engedik meg neked később se lesz jobb sőt csak rosszabb lesz. Ezt már most jobb csírájában elfojtani mint hagyni ,hogy növekedjen, ha életet akarsz magadnak.
jobb ha önállósodsz is szerezz munkát pl. Gyűjtögess pénzt.
21 évesen Ausztriába mentem ki dolgozni, olyan emberekkel, akikkel addig nem is találkoztam.
Senki nem szólt bele. Van aki már 21évesen sőt fiatalabban, háztartást vezet és gyereket szül.
Téged meg nem engednek el egy másik városba, országon belül. 😂
Jelentsd ki, hogy elmentem Pestre majd este jövök!
Én 21 évesen 2 napos utat szerveztem Bécsbe, barátokkal. Otthon kifejezetten örültek!
Majd egy másik barátom Szerbiába vitt minket, megmutatni, honnan származik. Ennek is kifejezetten örültek, hogy megyek, világot látok.
3 óra út nagykorúként, 21 évesen...
21 éves az USÁ-ban is nagykorú.
Szerintem menj!
3 óra oda - 3 óra vissza...én ha engednének sem mennék!
Köttesd be az internetet és rendelj online!
Na végül elmentél Pestre? :D
Én meg 25 évesen nem akarok pestre menni, de sajnos muszáj, mert ott dolgozok. Cserélünk? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!