Tisztaságmániások! Sorolnátok párat az "agybajaitok" közül?
Én addig mosom a tányért, amíg nem prüccög. Különben még zsíros egy kicsit.
A mosogató szivacsom mellet van egy öblögető szivacsom is.
Én a tojást is fertőtlenítem, bár ezt sokan ellenzik, mert bekerülhet a pórusokon a vegyszer. Néha lekenem alkoholos kézfertőtlenítő géllel a bevásárló kocsi fogantyúját.
Saját tollat használok, mert a gyógyszertárban kitett tollak tele vannak körömgombával. A vonaton nem fogok meg semmit, ami nem az enyém. Ha meg kell fognom a kilincset, fertőtlenítem a kezemet.
Utcai ruhával az ágyba...
Megnyalja valaki megmosás nélkül a kezét....
Nem én, hanem exem anyukája volt rendmániás. Pl. naponta többször végigtolta a szőnyegsöprűt a szőnyegen, hogy a szálak egy irányba álljanak, ne látszódjon, hogy mászkáltunk rajta.
Bár én nem vagyok tisztaságmániás, de pl naponta többször áttöltöm a konyhapultot, ebédlőasztalt és a főzőlapot, akkor is, ha nen főztem rajta semmit.
Nekem nagywc után muszáj megmosnom a fenekemet, akkor érzem magam tisztának.
Péksütit boltaban csak kesztyűben veszek el, azt is leghátsót, amihez talán nem nyúltak annyian.
Itthon rögtön kézmosás, és attól érezem magam tisztának. Hiába mosom meg valahol, ahol még a kilincset is kerülöm utána, nem itthon nem érzem tisztának.
Szóval ez tisztaságmánia, nem rendmánia, arra gondoltál?
Én minden szarás után megmosom a fenekemet a fürdőkádnál.Meg,ha otthon vagyok,akkor pisálás után is megmosom a péniszemet a csapnál szappannal.De orrfújás után is szeretek kezet mosni.A tüsszentést vissza szoktam tartani,mert nem akarok beledzsuvázni a kezembe.Ha itthon vagyok,akkor meg a mosdóba tüsszentek,vagy ki az ablakon.
A szobámat heti 2x takarítom.
Amúgy nem vagyok rendmániás,a szobámban elég rendetlenség van.De a tisztaság az nagyon fontos.Nem bírom elviselni,ha poros az asztal.
Utolsó voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!