Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fura, ha nem vágyok magas...

Fura, ha nem vágyok magas színvonalra, luxusra?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban is úgy képzeltem el az életem, hogy egy kellemes, világos, két szobás lakásban szeretnék élni nagy ablakokkal, régies stílusú bútorokkal, erkéllyel, földig érő függönnyel. A hálószobánk ilyen, mindennél jobban szeretem, ahogy nyári reggeleken besüt a fény a fehér függönyökön át.

Nem érdekel a pénz a mindennapi szükségleteken túl. Az egyetlen, amit gyűjtük, azok a régi könyvek. Ruhákra, szépségápolásra nem szoktam komolyan költeni.

Nem szeretnék autót, sem a technikai dolgok nem érdekelnek.

A környezetem emiatt csodabogárnak tart (rossz értelemben), és sokak szerint ez csak védekezési reakció, mert tudom, hogy nem tudnám előteremteni a magas színvonalat. Lehetségs?

L

2019. febr. 22. 21:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nos. Nagy igényeim nekem sincsenek. Saját lakás az jelenleg lehetetlen kategória pedig már jó lenne egyedül élni .

De ez van. Autó nekem nem kell sose vágytam pl rohadt nagy házra sem.

Mobilom van a ruhákat meg szeretem :D

De azok közül se a márkásakat veszem hanem ami épp megtetszik egy turkálóban pl..

Nem vagy egyedül ezzel. Ha lenne saját lakásom abba se kellenének luxus dolgok. Tv -t már bő 6,7 éve nem is nézek. Az eleve kilőve. :)

2019. febr. 23. 09:09
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Gyerekek azt hittem egyedül vagyok ebben a világban, de mégsem:D

Miért is kéne a luxus? Én az anyagi javakkal úgy vagyok, ha van elfogadom ha nincs akkor is :D

De annak soha nem láttam értelmét, hogy valaki szalad a pénz meg a siker után...

Való igaz ez az emberek szemében, különcség, vagy egyenesen lustának neveznek. Nem értik ennek az értékrendnek az igazságát, így nem is magyarázom nekik már bele untam.

Pedig sokkal szabadabb és kötetlenebb életet élhet így az ember, mintha állandóan azon kattog, mit mennyit hogyan szerezzen meg, és azt hogyan tudja majd megtartani. Az ilyen embereknek semmi sem elég, míg meg nem halnak ebben élnek, én meghagyom nekik ezt a nagy rohanást :D

Az meg szintén baromság, amit a környezeted neked mond. Élő példája annak amit leírtam, a társadalmi gondolkodás fertője, hogy csak közhelyekben tud a legtöbb ember gondolkodni...

Hallgass a szívedre az úgyis mutatja a helyes irányt! :) 27f

2019. febr. 23. 14:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Amit leírtál az már nekem luxus lenne.

Saját lakás,bútorok

2019. febr. 24. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!