Egy katona vagy egy ketrecharcos a férfiasabb?
Egy katona az eszét is kell használja!
Egy jól képzett katona ad több biztonságot vagy egy "szétzúzlak"akárki?
"Egy katona az eszét is kell használja!"
"Igen uram!"
Ennyit kell csinálnia, azért megy katonának az, aki semmi máshoz nem ért.
Egy ketrecharcos katona.
Attól még hogy "csalás" a fegyverek királyak, nem csak férfiak szeretik őket, vegyél te is pisztolyt és gyakorolj a lőtéren.
Katona az nem feltétlenül férfias. Vannak katona nők is.
Persze ennyi erővel vannak ketrecharcos nők is de ha ránézel egy olyanra az kifejezetten férfias nő.
Számomra a ketrecharc egy modernkori gladiátorság, aminek azon kívül, hogy jól megagyalják a felek egymást, felkészülnek rá, majd 30-40-50 évesen már totál készek a sok megagyalástól, én semmi értelmét, hasznát nem látom.
Régebben egy katona a fronton megállta a helyét, ott kellett "legénykedni", ami sokkal értékelendőbb számomra. Bár ma is vannak katonák, és ugyanúgy vannak fronton szolgálók, így ők is férfiasabbak számomra, mint egy showman...
"En nem szeretem a fegyvereket,szerintnem csalás.A pusztakezes harc az igazi."
Jézusom...nem rosszból írom, de na... szerintem veled nem erdemes leallni vitatkozni, ha fogalmad sincs a katonaságról.
Egy katona.
A katonaságban van hierarchia, parancsteljesítés és a katonák ténylegesen elpusztítják az ellenségüket/áldozatukat.
A ketrecharc ennek a kölyök változata: ott csak az állatias erő és agresszió számít, ráadásul játék az egész.
Nem show az mma.Összekevered a pankrációval.
Igen,állatias erő,mert egy vadállat akarok lenni,nem egy csicska golyófogó katona,én nem hódolok be senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!