Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, ha ennyire rosszul...

Normális, ha ennyire rosszul vagyok lelkileg ilyenkor?

Figyelt kérdés

Alapból kiegyensúlyozott, pozitív, önmagával elégedett ember vagyok. Semmi bajom a külsőmmel, nem is szoktam foglalkozni vele (mármint, azzal, hogy mi nem tetszik, vagy milyen lennék, ha nem én lennék).

Viszont "azokon a napokon", vagy épp előtte pár nappal iszonyatosan érzem magam, van, hogy arra nem tudom rávenni magam, egyáltalán elhagyjam a lakást.

Csúnyának érzem magam, holott nem változik semmi, és ez a legidegesítőbb. Hogy ugyanúgy nézek ki, mint mindig, de valami akkor is megváltozik, nem tudom, mi, de egyszerre nagyon csúnyának, undorítónak látom magam.

Hiába csinálok magammal akármit, mindegy, hogy fogom össze a hajam, hiaba sminkelem ki magam úgy, mint máskor, semmi sem tetszik.

Értéktelennek érzem magam, és semmi sem segít.

Van más lány is így?

2019. febr. 20. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:

En

Bár nekem nem kifejezetten a kulsommel van ilyenkor bajom,hanem ugy az élettemmel

Nagyon betudok depizni elötte

2019. febr. 20. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
Ezt hívják hisztinek.....
2019. febr. 20. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Túl kell élni, ez annyira része az életnek, mint az, hogy eszel, ami aztán kijön. Nem szabad rágörcsölni, stresszelni miatta, mert akkor ez lesz. Csak lazán, minden ugyan úgy megy mint máskor.
2019. febr. 20. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom feldolgoztátok-e a kérdést, de a hormonális változás okozza a hangulatingadozást és nem a kerdező aktuális tudatállapota.

Nem vagyok valami jártas a témakörben, de talán érdemes lenne egy orvossal beszélni erről. A cukor meg inzulinszint is hatással lehet elvileg, de rövidtávon nyilván nem leszel kisegítve azzal, hogy étkezz egészségesen meg mozogjál eleget. Emiatt gyógyszert nem lenne jó szedni. Az is lehet, hogy átmeneti állapotról van szó, attól függően milyen korú vagy. Ezen kívül panasszal élhetsz még a hitednek megfelelő illetékeseknél.

2019. febr. 20. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!