Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőket kérdeznem ti összejönnét...

Nőket kérdeznem ti összejönnétek olyan férfivel akinek van egy sérült gyereke?

Figyelt kérdés
Ez nem az egyetlen gyereke.Elvált,magához vette a testileg,szellemileg sérült gyerekét.Nem vagyok nyitott az ismerkedésre vele,nem jön be.De elgondolkodtam,hogy nem biztos,hogy tudnék olyan férfivel lenni,akinek sérült és állandó gondoskodásra szoruló gyereke van.Lehet önzésnek tűnik,de nem tudnám kivenni a részem az ápolásból.Ekkora terhet nem vennék a nyakamba.
2019. febr. 18. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nem tudom, de ha nagyon szerelmes lennék, akkor szerintem minden további nélkül összejönnék vele. A szerelem nagy úr, még ennél durvább dolgokat is bevállalnék miatta.

De a gyereket nem tudnám ápolni. Az szakmunka, engem kikészítene. Ha elvárná tőlem, akkor nemet mondanék, még akkor is, ha megszakadna a szívem.

2019. febr. 18. 23:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Én akár 2-3 gyerekes apukával is, de sérült gyereket nevelővel nem hiszem.

Ugyan nem kerültem ilyen helyzetbe, de azt gondolom, hogy a saját gyerekemet sem tartanám meg, ha értelmi fogyatékos lenne, biztos, hogy másét sem szeretném nevelni.

2019. febr. 19. 02:01
 13/16 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló a szerelem biztosan más perspektívába helyezné a dolgot.A gyereket én sem ápolnám,de ez tartósan biztosan megkeserít egy kapcsolatot,mert egy nehézségben, problémában nem tudnám támogatni az illetőt. Nem tudná megosztani velem ezt a gondját,nem számíthatna rám ha pár órára rám kellene hagyni a gyereket, nem segítenék fürdetésben, pelenkázásban.Még ha kezdetben nem is várná el, tartósan ez egy fájó pont lehet a kapcsolatban.Úgy jönne ki valamit nem fogadok el belőle.
2019. febr. 19. 07:43
 14/16 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Igen, nehéz dolog ez. Én úgy gondolom (és lehet, hogy később máshogy fogom látni, és szégyellni fogom magam a mostani véleményem miatt), de most határozottan úgy gondolom, hogy súlyos értelmi fogyatékos gyereket kegyetlenség megtartani. ott a gyerek is és a szülők is csak szenvednének. A legemberségesebb megoldás az abortusz.
2019. febr. 19. 15:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Pontosan. Csakhogy, egy másik hasonló témát boncolgató kérdésnél volt egy elég figyelemfelkeltő válasz. Sokszor csak születés után derül ki, hogy zöldséget szültél, nem embert. És még valami. Ha valakinek van egy ilyen és két normális gyereke... Miféle figyelmet fognak kapni a normális gyerekek ha a fogyi tesó szinte nonstop leköti a szülőket? Milyen gyerekkoruk lesz nekik? Velük ki törődik?
2019. febr. 19. 15:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem minősíteném a sérült embereket zöldségnek,de az tény,hogy nem vállalnám az ápolásukat,gondozásukat.Vannak akik ezt szeretik csinálni,nem teher nekik.Egy ismerősöm speciális tagozaton tanít azt mondta neki ott jobb, meg könnyebb tanítani mint "normális " gyerekek között.De elmondása szerint aki ezt nem tudja szeretettel végezni,nem tudja ezeket a dolgokat letenni az kiég, volt már olyan kolléganője aki emiatt hagyta ott a pályát.
2019. febr. 19. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!